Survivor 11. Bölüm izle!

Survivor 11. Bölüm izle!
Survivor 11. Bölüm izle! TV 8'den ekrana gelen Survivor, 11. bölüm ile izleyici karşısında. Bölümü izlemek için makaleye göz atın.

Survivor 11. bölüm izle! Survivor 2020, 2 Mart Pazartesi akşamı 11. bölümüyle ekrana geliyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor 2020, tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmada zaman ilerledikçe heyecan da katlanarak artıyor. Yarışmacılar arasındaki tartışmalara da her bölüm bir yenisi ekleniyor. İzleyiciler ise yeni bölümü nereden izleyebileceğini sormaya başladı. TV 8'den ekrana gelen Survivor 2020, milyonlarca izleyici tarafından izleniyor. Bir kesim bölümün televizyondan izlerken bir kesim ise internet üzerinden izlemeyi tercih ediyor. Survivor 2020 bölümlerini internet üzerinden izlemek istiyorsanız yazının devamına göz atabilirsiniz. Yarışmayla ilgili diğer detaylar da yine yazının devamında sizi bekliyor.

Survivor 11. bölüm izlemek istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz:

SURVIVOR 11. BÖLÜM İZLE

Survivor'ın bir önceki bölümünde şok edici olaylar yaşandı. Yapılan ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, Erman ve Fatma'nın diskalifiye olduğunu açıkladı. Peki bu diskalifiye kararının nedeni neydi? Fatma, oldukça ciddi bir sakatlıkla karşı karşıya kaldı. Tedavisinin ardından adaya dönse de sağlığı yarışmaya devam etmesine engel oldu. Bu nedenle diskalifiye edildi. Erman'ın durumu ise biraz farklıydı. Uğur Pektaş'ın sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya sonrada dahil olan Erman, pek çok tartışmaya girdi. Gerginliği gözlenen Erman ile ilgili toplanan Acun Ilıcalı ve ekibi Erman'ın yarışmaya adapte olamadığına karar verdi ve Erman, diskalifiye edildi. Bu akşam yayınlanacak bölümde bu diskalifiye kararlarının yankılar ne olacak? Bu arada iki takımdan da birer yarışmacı diskalifiye olduğundan daha önce olduğu gibi yeni isimler Survivor'a dahil olmayacak. 

Sevilen yarışmanın tüm bölümlerine canlitv.com üzerinden oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Survivor Ünlüler Takımı

Mert Öcal (oyuncu)
Aycan Yanaç (futbolcu)
Barış Murat Yağcı (oyuncu)
Derya Can (dalgıç)
Elif Yıldırım Gören (atlet)
Erman Altıkardeş (futbolcu)
Ersin Korkut (oyuncu)
İrem Akın (boksör)
Parviz Abdullayev (boksör)
Sercan Yıldırım (futbolcu)

Survivor Gönüllüler Takımı

Burak Yurdagör (fitnessçı)
Cemal Can Canseven (DJ)
Ceyhun Uzun (triatlet)
Evrim Keklik (voleybolcu)
Fatma Günaydın (oyuncu)
Meryem Kasap (atlet)
Nisa Bölükbaşı (sporcu)
Sadık Ardahan Uzkanbaş (futbolcu)
Tayfun Erdoğan 
Yasin Obuz

02-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar