Survivor 112. bölüm izle

Survivor 112. bölüm izle
Survivor 112. bölüm izle! Survivor yeni bölümüyle ekrana geliyor. 19 Haziran Cuma akşamı yayınlanan bölümü HD ve tek parça olarak izle.

https://www.tv8.com.tr/canli-yayinSurvivor 112. bölüm izle; Survivor 2020'de 112. bölüm, 19 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek. Yeni bölüm büyük bir heyecana sahne olacak. Survivor izleyicileri, yeni bölümü nereden izleyebileceğine dair araştırmalar yapıyor. Survivor 2020'nin 112. bölüm heyecanını tek parça ve HD kalitedeizlemek için yazının devamına göz atın. Acun Medya imzası taşıyan ve TV8'den ekrana gelen yarışma programında çeyrek final ada konseyiyle birlikte resmen başlayacak. 

SURVİVOR 112. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 111. bölümde dün akşam gerçekleşen kaptanlık ve erzak oyununun ardından bu akşam yayınlanancak Survivor 112. bölümde bir ödül oyunu gerçekleşecek. Yapılacak ödül oyununun ardından ise kazanan takımı Acun medyaya ait olan özel bir jet alacak ve Dominik Cumhuriyetinin Kuzeyinde yer alan Kabaret'e götürecek. Jetten indiklerinde yarışmacıları bişr katamaran karşılayacak.  Özel katamaranm içerisinde yarışmacılar için hazırlanmış çok enerjik bir parti, istedikleri giysiler onları bekliyor. Partinin ardından Kabarette bulunan ultra lüks bir otelde tatil imkanı sağlayacak. 

Bu ihtişamlı ödül için son hız ve korkusuzca yarışan mavi ve kırmızı takım oyuncuları ise son zamanlarda sık karşılaşılan kazalardan biri ile yine karşı karşıya kalacak. Evrim ile karşılaşma sırasında Parkurdan düşerek omzunu sakatlayan Barış ve takımı yarışı kazanarak bu eşsiz ödüle sahşp olabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Tv8'de. Survivor 112. bölüm canlı izlemek için yukarıdaki Bağlantı butonuna tıklayarak yayına anında ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

SURVİVOR 111. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor'ın 18 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan 111. bölümde, bir erzak oyunu gerçekleşirken birde takım kaptanlarının seçileceği yeni bir oyun daha gerçekleştirildi. Yarışmanın ardından gerçekleşen Acun ılıcalı sunumundaki konseyde Cemal Can'ın anlattığoı hayat hikayesi hem kendini, hem yarışmacıları hem de izleyen seyirciyi duygu seline boğdu. Yapılan yarışmanın ardından ise yeni takımlar şu sekilde oluştu. Kırmızı takımda Evrim, Sercan, Berkan ve Elif olurken, Yasin, Cemal Can ve Nisa Mavi takımda oldular. Yeni takımları ile geçirecekleri ilk gece'nin ardından ise 19 Haziran Cuma günü yarışmacıları bir ödül oyunu beklemekte.

19-06-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar