Survivor 124. Bölüm İzle!

Survivor 124. Bölüm İzle!
Survivor 124. Bölüm İzle; 2 Temmuz akşamı 124. Bölümüyle ekrana gelen Survivor 2020'nin 124. Bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 124. Bölüm İzle; Ekranlarda fırtınalar estiren ve seyirciyi özellikle son haftalarda adeta ekrana kilitleyen fenomen yarışma programı Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 2 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’da Tv 8’de ekrana geliyor. Özellikle son haftalara girilirken yarışmada her an her şeyin değiştiği artık kimin eleneceğinin belli olmadığı ve adayların her şeylerini ortaya koydukları yarışma programı Survivor seyirciyi heyecandan heyecana, meraktan meraka sürüklüyor. Dokunulmazlığa sahip olamayan 3 adaydan Nisa'nın adaya veda ettiği 123. bölümün ardından Survivor 124. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de TV8'de. 

SURVİVOR 124. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Acun Medya tarafından yapılan ve sunumu Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'a ait olan TV8'in eşşsiz yarışması Survivor'da bu akşam Nisa'nın elenmesinin ardından gerfin anlar yaşatıyor. Cemal can ve Barış'ın can dostları olan Barış ve Berkan ile potaya giren ve aralarından ayrılan Nisa takım arkadaşlarını giderken yasa boğdu. Artık sona çok yaklaşılan yarışma programından herkes ipin ucunda. Yarışmacıların git gide azalması ve son iki eleme ile yarışömanın finalinin gerçekleşeceği Survivor'da Murat Ceylan son kaptanlık oyununu sunarken önceki gece yapılan eleme konseyi ile ilgili yarışmacıların fikirlerini öğreniyor. Adadaki gerginlik o anda patlak vermeye başlıyor. Murat Ceylan'a şuan ne söylemem gerektiğini bilmiyorum, kalp kırmak istemiyorum diyen Barış'ın gergin ve sinirli halleri ile kimi hedef aldığı merak konusu oluyor. 

Diğer yandan artık takımların son kez şekilleneceği Survivor Dominik adaasında kaptanlık oyunu başlıyor. Yarışmacılar son sürat yarışmaya devam ederken Yasin bir sakatlık geçiriyor. Yaşadığı sorun bu kez büyük gibi gözüken Yasin' ne oldu? Yasin doktor müdahalesinin ardından adaya devam edebilecek mi?  Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de TV8'de. ,

İyi Seyirler. . .

 

 

02-07-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar