Survivor 125. Bölüm İzle!

Survivor 125. Bölüm İzle!
Survivor 125. Bölüm İzle; 3 Temmuz akşamı 125. Bölümüyle ekrana gelen Survivor 2020'nin 125. Bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 125. Bölüm İzle; Ekranlarda fırtınalar estiren ve seyirciyi özellikle son haftalarda adeta ekrana kilitleyen fenomen yarışma programı Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 3 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’da Tv 8’de ekrana geliyor. Özellikle son haftalara girilirken yarışmada her an her şeyin değiştiği artık kimin eleneceğinin belli olmadığı ve adayların her şeylerini ortaya koydukları yarışma programı Survivor seyirciyi heyecandan heyecana, meraktan meraka sürüklüyor. Takımlaarın berlli olduğuson kaptanlık oyunun oynandığı 124. bölümün ardından Survivor 125. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de TV8'de. 

SURVİVOR 125. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Acun Medya tarafından yapılan ve sunumu Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'a ait olan TV8'in eşşsiz yarışmasında sona yaklaşıldı. Finale doğru heyecanın yükseldiği ve geriye kalan yarışmacılardan kimin büyük ödüle sahip olacağı merak konusu ilken,  Survivor'da son oyunlar yapılmakta. Artıl 5 aylık serüvenin sonua gelen yarışmacılar kadar izleyenlarine hevesle beklediği Survivor 2020 finali çok yakında. 

Dün akşam gerçekleşen son kaptanlık oyunu ve büyük ödülü mavi takımın ve Cemal Can'ın kazandığı yarışmada Berkan ve Cemal Can kendi trakımlaruını son kez oluşturdu.  Cemal Can Sercan ve Yasin ile bir takım oluştururken Berkan ise Elif ve Barış'ı alarak 3 e 3 takım oluştuırarak sona doğru ilerliyor. 

Survivor'da bu akşam son iletişim ödülü oyunu oynanacak. Yarışmacıların son kez oynadıkları ve aileleri ile görüntülü görüşme imkanı kazanacakları yarışmada heyecan dorukta. Dün akşamın aksine kaz geçiren ve yararlanın olmadığı vbe finalin son eşiğinde gerçekleştirilen yarışmada kazanan kim olacak? Heyecanla beklalen survivor 125. bömölüm bu akşam saat 20:00'de TV'de. Survivor 125. Bölüm canlı izlemek için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

 

 

03-07-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar