Survivor 126. Bölüm İzle!

Survivor 126. Bölüm İzle!
Survivor 126. Bölüm İzle; 4 Temmuz akşamı 126. Bölümüyle ekrana gelen Survivor 2020'nin 126. Bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 126. Bölüm İzle; Ekranlarda fırtınalar estiren ve seyirciyi özellikle son haftalarda adeta ekrana kilitleyen fenomen yarışma programı Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 4 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00’da Tv 8’de ekrana geliyor. Özellikle son haftalara girilirken yarışmada her an her şeyin değiştiği artık kimin eleneceğinin belli olmadığı ve adayların her şeylerini ortaya koydukları yarışma programı Survivor seyirciyi heyecandan heyecana, meraktan meraka sürüklüyor. Finale az kala  dokunulmazlık oyununun oynacağı Survivor 126. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de TV8'de. 

SURVİVOR 126. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Acun Medya tarafından yapılan ve sunumu Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'a ait olan TV8'in eşşsiz yarışmasında sona yaklaşıldı. Finale doğru heyecanın yükseldiği ve geriye kalan yarışmacılardan kimin büyük ödüle sahip olacağı merak konusu ilken,  Survivor'da son oyunlar yapılmakta. Artıl 5 aylık serüvenin sonua gelen yarışmacılar kadar izleyenlarine hevesle beklediği Survivor 2020 finali çok yakında. 

Dün akşam yaşanılan sakatlanmaların gidenler, ayrılanlar, takım değiştirenler hepsini geride bırakarak son iletişim oyununu gerçekleştirdi. artık 6 kişinin nkaldığı ada da ise bu akşam bir dokunulmazlık oyunu gerçekleşecek. Yapılan oyunda kimin kazanacaı merak konusu. Artık finale son günler kala yarışmacıları kazanma heyecanı dışında kendfilerinin isimleri yazılma korkusu sarmış durumda. Bu akşam yapılacak dokunulmazlık oyununda 3 kişi aynı anda yarışacak. Bu yarışma gerçekleşirken Sercan ise başını oyun platformuna vurarark ciddi bir yaralanma geçiiriyor. Sercan'a ne olduğu ise merak konusu. Merak edilenlerin hepsi Survivor 126. bölümde sizleri bekliyor. Survivor 126. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8'de. 

İyi Seyirler. . .

04-07-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar