Survivor 133. bölüm izle!

Survivor 133. bölüm izle!
Survivor 133. bölüm izle; Sonunda finale günler kalan Survivor bu akşam 133. bölüm ile ekrana geliyor. Dominik finalini canlı izlemek için detaylar.

Survivor 133. bölüm izle; Survivor Ünlüler Gönüllüler, bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek 133. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Artık dörtlü final heyecanı geldi çattı. Şampiyonluğa giden son basamakların çıkıldığı Survivor'da yayınlanan her bölümde bir önceki bölüme göre daha büyük bir heyecan hissediliyor. Bu akşam TV8 ekranında izleyeceğimiz Survivor yeni bölümü yoğun ilgi görecek. Televizyon başındaki milyonlarca kişi bu heyecana ortak olacak. Bir o kadar kişi de internet üzerinden takip edecek. Survivor 133. bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

SURVİVOR 133. BÖLÜM İZLE!

Dün akşam yayınlanan Survivor 132. bölüm canlı olarak yayınlanmıştı. İsimleri yazılan iki başarılı oyuncu Elif ve Cemal Can arasında gerçekleşen elemede Elif adaya veda eden isim oluyor. Bu akşam yayınlanacak Survivor 133. bölüm yine canlı yayın olacak. Artık adada kalan dört isimden Cemal Can, Barış, Yasin ve Berkan arasında gerçekleşecek dokunulmazlık oyununda iki isim daha aday gösterişlecek. Dün akşam yayınlanan dokunulmazlık oyununda birinci olan aday ile bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunundaki birinci olan iki aday Survivor 2020 büyük finale kalan garanti iki isim olacak.

İstanbul Galaport'da yapılacak Survivor büyük finalinin heyecanı günler kalan yarışmacılar nasıl performans göstereceği ve yarışmada birincinin kim olacağı merak konusu.Dominikte gerçekleşecek son final oyunu ile artık final için son üç aday kalacak. Büyük ödüle doğru giden yolda ada da kalan Cemal Can, Berkan, Yasin ve Barış dörtlüsünden oluşan Son final oyunu ile Survivor 133. Bölüm  bu akşam TV8'de. 

Survivor 132. bölüm izlemek için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . . 

 

 

11-07-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar