Survivor 16. Bölüm izle!

Survivor 16. Bölüm izle!
Tv8’de yayınlanan yarışma programı Survivor 16. Bölümü yine heyecana ortak olacak. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının elenmemek için ter döktüğü son bölümde elenme adayı belli oldu

Tv8’de izlenme rekorları kıran Survivor 16. Bölümü yine eğlence ve heyacana ortak olacak. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının elenmemek için ter döktüğü son bölümde elenme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı’nın Dominik Cumhuriyetinden sunduğu Survivor 2020 heyecanlı anlara sahne olurken takımlarda bölünmeler ve ittifaklar oluşmaya başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki rekabetin kızıştığı 16. Bölüm öncesi kavgalar da eksik olmuyor. Şimdi detaylar

Survivor 16. Bölüm izle!

İlk eleme adayının belli olduğu Survivor 2020’de dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu vardı. Üzerinden fazla geçmemesine rağmen Survivor 2020’de takımlarda koalisyonlar ve düşmanlıklar oluşmaya başladı. Zaman ilerledkçe daha da karmaşık bir hale gelen ilişkiler takımların motivasyonun kötü etkiliyor. Yasin ile Berkan'ın arasındaki büyük kavga yeni bir diskalifiyenin habercisi mi?

Survivor son bölümde yaşananlar!

Dün akşam Tv8'de yayınlanan 15. Bölümde eleme adayı heyecanı yaşandı. Vakit ilerledikçe ağırlaşan ada şartları yarışmacılar arasındaki gerilimi hatta ittifakları derinden etkiliyor. Eskiyen koalisyonlar bozulurken kartlar yeniden karılıyor ve yeni koalisyonlar beliriyor. Tartışmacı kimliğiyle ön plana çıkan Yasin, Cumartesi akşamı Evrim ile tartışmıştı. Dün akşam da Berkan ile büyük bir kavgaya tutuşan Yasin için her an diskalifiye haberi duyabiliriz. Bildiğiniz üzere bu yıl çok fazla diskalifiye olayı hem de daha başlarda yaşandı. Canlitv olarak Survivor 2020’nin takipçisi olmaya ve adadan en sıcak haberleri iletmeye devam ediyoruz. Keyifli seyirler.

Survıvor Dokunulmazlık Oyununun galibi kim?

Survivor’ın dün akşam yapılan 15. bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımında heyecan doruktaydı. Zira her iki takım için dokunulmazlık oyunu vardı. Dokunulmazlık oyunu finalinde karşı karşıya gelen her iki takımdan ikişer kadın ve erkek yarışmacı seçildi. 2. Dokunulmazlık oyununun birinciden tek farkı atışlar kısmıydı. Motivasyonun hiç kaybetmeyen Gönüllüler, Survivor 2020 final dokunulmazlık oyununu kazanmayı başardı.

Eleme adayı belli oldu!

Dün akşam yapılan son bölümde ilk eleme adayı da belli oldu. Kutudan çıkan 3 isim arasında heyecan ve gerilim arttı. Survivor'da haftanın ilk eleme adayı olarak Aşkım Burçe Tunay ismi bekleniyordu. Ancak kimse Ada konseyinde Barış'ın da isminin çıkmasını beklemiyordu. Olay sonrası ateş püsküren Barış “Benim içi Survivor asıl şimdi başlıyor!” diyerek önümüzdeki günlerin ne denli ateşli geçeceğinin sinyalini verdi.

Survivor’da Büyük Kavga!

Yarışmanın sıcaklığı ve zor ada şartları yarışmacılarda baskı yapmaya devam ediyor. Dün akşamki dokunulmazlık oyununda Ünlülerden Berkan ile Gönüllülerden Yasin sahada kozlarını paylaştı. Oyunu kazanan Berkan'ın aşırı sevinmesi Yasin'i fazlasıyla rahatsız etti. Önce laf dalaşı ile başlayan kavga son anda önlendi. Survivor’un yaramaz çocuğu Yasin kendi takımından da büyük eleştiri aldı.

09-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar