Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu?
Tv 8 ekranlarında heyecan fırtınası esmeye devam ediyor. Efsane yarışma programı Survivor'da bu akşam ikinci eleme adayı belli oldu. İşte eleme potasına gönderilen ikinci isim!

Tv 8 ekranlarında sona yaklaşıldıkça heyecanı artan, heyecanı arttıkça gerilimi tırmanan ve yarışmacıların artık sadece fiziksel güçle değil artık psikoloji yönetimiyle de ön plana çıkmaya başladığı Survivor 2020 tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle bireysel yarışmaların başlamasıyla adaylar arasındaki rekabet ve elenme kaygısı da artarken yarışmacılar bu süreci hem fiziksel hem de psikolojik olarak doğru yönetme endişesini yaşıyorlar. Artık adaylar arasında belirgin farkların ve kimi eleme potasına göndereceği kimi göndermeyeceğinin belli olduğu yarışmalarda geçtiğimiz hafta elenen Evrim’in ardından bu hafta da bir aday yarışmaya veda edecek. Bu aday ise zorlu parkurda birinci seçilen ve dokunulmazlığı elde eden aday tarafından belirlenen isimler arasından seçiliyor. Dün parkurda dokunulmazlığı kazanan Sercan tarafından eleme potasına gönderilen üç isimden ilki Berkan olmuştu. Bugün yapılan yarışlar sonunda yine zorlu parkurdan dokunulmaz olarak çıkan isim Sercan oldu ve yine eleme potasına bir aday gönderme şansını elde etti. İşte Sercan’ın eleme potasına gönderdiği ikinci isim!

Eleme Potasına Gönderilen 2. İsim Belli Oldu!

Dün bireysel yarışlar sonunda birinci gelerek dokunulmazlığı elde eden ve Ada Konseyi’nde eleme potasına göndereceği isim olarak Berkan’ı belirleyen Sercan bugün yapılan yarışlarda da dokunulmazlığı elde etti. Dün eleme potasına gönderdiği Berkan’la dokunulmazlık için yarışan ve galip gelen Sercan toplanan Ada Konseyi’nde eleme potasına göndereceği ismi belirledi. Sercan Berkan’ın ardından ikinci aday olarak geçen hafta olduğu gibi yine Nisa’yı seçti ve böylece eleme potasına giden ikinci isim de belirlenmiş oldu. Eleme potasına gönderilen ilk iki isim Berkan ve Nisa olurken bu isimleri iki gündür üst üste dokunulmalığı elde eden Sercan eleme potasına gönderdi.

Yarın Neler Olacak?

Tv 8 ekranlarında tüm gerilimi, heyecanı ve hırsıyla devam eden Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasında sona yaklaşılıyor. Yarışmada sona yaklaşıldıkça ve bireysel yarışların başlamasıyla gerilim daha da tırmandı ve yarışmacılar sadece parkurda yarışmakla kalmadı ve psikolojik süreci de yönetmeye başladı. İlk iki günün ardından iki kez üst üste dokunulmazlığı elde eden Sercan eleme potasına önce Berkan’ı ardından da geçen hafta da aynı şekilde Sercan tarafından eleme potasına gönderilen Nisa’yı tekrar gönderdi. Yarın ise eleme potasına gidecek üçüncü isim belli olacak. Bu isim yine bireysel yarışlar sonunda dokunulmazlığı elde edecek yarışmacı tarafından yapılacak. İki kez üst üste dokunulmaz olan Sercan yarında dokunulmazlık için mücadele edecek. Eğer kazanamazsa kazanan kişi tarafından eleme potasına gönderilecek üçüncü isim olarak belirlenebilecek. Bu durum heyecanı daha da artırırken Sercan’ın yarın neler yapıp yapamayacağı belli olacak.

29-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar