Survivor 2019'dan bu hafta kim elendi?

Survivor 2019'dan bu hafta kim elendi?
Büyük finale doğru adım adım yaklaşılırken rekabet iyice kızıştı. Peki bu hafta kimler elendi, ödül ve sembol oyununu kimler kazandı? İşte cevaplar

Her geçen gün temponun arttığı Survivor 2019 tüm hızıyla devam ediyor. Büyük finale doğru adım adım yaklaşılırken rekabet iyice kızıştı. Peki bu hafta kimler elendi, ödül ve sembol oyununu kimler kazandı? İşte cevaplar

Survivor 2019'dan bu hafta kim elendi?

TV8 kanalının en heyecanlı yarışması Survivor bu hafta 59. Bölümüyle ekranlardaydı. Sembol oyununda yarışmacılar kıran kırana mücadele etti. Gecenin sonunda da eleme potasına giren iki Yunan yarışmacıdan biri yarışma gereği adaya ve hayallerine veda etti.

Bu yıl ilk defa denenen ve bir ara kaldırılması gündeme gelen Türkiye-Yunanistan konsepti yarışma programı Survivor 2019'da finale haftalar kaldı. Heyecan ve temponun zirve yaptığı yarışmada bu hafta kızlar ve erkekler ayrı ayrı sembol oyununda kozlarını paylaştı.

Survivor'dan kim gitti?

Bu hafta Survivor 2019'da büyük final için eleme heyecanı vardı. Türkiye Yunanistan elli dokuzuncu bölümde dokunulmazlığı kaybeden siyah takım eleme potasına girdi. Böyle olunca Yunan elemesi gerçekleşti. Spyros ve Elpida arasındaki sms oylamasında Yunan halkının verdiği oylar değerlendirildi. Elpida ve Spyros'un isimleri, ada konseyinin oylaması sonucunda eleme potasına girmişti. Heyecanla açılan kutulardan Survivor 2019'a veda eden isim, Elpida oldu. Gözyaşlarını tutamayan ve yarışmacılara tek tek sarılan Elpida duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

Elpida kimdir?

Kıbrıs’ta yaşamını sürdüren Elpida 28 yaşında. Bir inşaat firmasında satış sonrası yönetici olarak çalışan genç kadın, crossfit, kick boks ve atletizm dallarında spor yaptı. Her an ve her yerde sakin ve pozitif olduğu gözlenen Elpida tanıtım sırasında kendisini rekabetçi, keyifli ve dinamik gördüğünü söylemişti.

Bu hafta ödül oyununu kim kazandı?

59. bölümde ödül oyununda kazanan takımın ödülü Punta Cana'ya gitmekti. Bunun heyecanıyla yarışmaya asılan siyah takım 10’a 7 kazandı ve Punta Cana’ya gitme hakkı kazandı.

Ödül oyunundan sonra gözler Sembol oyununa çevrildi. Bu sefer Türk yarışmacılar karşı karşıya geldiler. Kızlar ve erkeklerin kendi aralarında yarıştığı sembol oyununu kadınlarda Seda, erkeklerde ise Bora kazandı.

Survivor 2019'da rekabet tüm hızıyla sürerken Okay, oyunlarda oynatılmamaktan şikayetçiydi. Sadece Okay değil Seda da aynı durumdan yakındı. Yaşanan araba ödülü sonrası Seda araba oyunundaki şanssızlığını dile getirdi. Araba ödülünü kazanamayan Seda 'Kaderimde yok' diyerek gözyaşı döktü. Mera edenler için hemen söyleyeyim Survivor Türkiye Yunanistan'da bu hafta araba ödülünü Hikmet kazanmıştı. canlitv olarak tüm yarışmacılara başarılar diliyoruz.

01-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler