Survivor 2020 2. Bölüm İzle!

Survivor 2020 2. Bölüm İzle!
İlk bölümü ile izleyenleri heyecanlandıran ve her yıl katlanarak artan bir yarışma aşkı ile Survivor 2020 2. Bölüm İzlemek ve detayları öğrenmek için haberimizde kalın!

Survivor 2020 2. Bölüm İzle! Acun medya tarafından yapımı üstlenilen ve 2005 yılından bu yana sezon sezon devam eden TV8 kanalına ait Survivor yarışması 17 Şubat Pazartesi akşamı 2. bölümü ile yayınlanacak.  Dün akşamki bölümünde ilk eleme adayının çıkarılacağı güç ve denge oyunu gerçekleşirken bu akşam ki bölümde ödül oyunu gerçekleştirilecek. Tv8'de bu akşam ssat 20:00'de yayınlanacak Survivor 2020 2. Bölüm canlı izlemek için bağlantı linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz!

SURVİVOR 2020 İKİNCİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 2020 2. Bölüm canlı İzle!  TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'de dün akşam, ünlüler ve gönüllüler takımları adalarına yerleştirildi. İlk bölümden açlığa ve güçlüğe isyan eden oyuncuların dışında dün akşam yayınlanan bölümde,  ilk eleme oyunu gerçekleştirildi. ünlülerin ilk oyunda 10 a 9 galip gelerek İlk eleme adayı, gönüllüler takımından Fatma oldu. 

17 Şubat Pazartesi günü yayınlalan yeni bölümde ilk ödül oyunu yapılacak. Eleme sonunda adaya dönen yarışmacılarda Fatma arkadaşlarına isyan ediyor. Grup arkadaşı Meryem'in performansına uygun güçlü oyuncuyla karşı karşıya gelmesi sonucu eleme adayı olduğunu düşünen Fatma tüm arkadaşlarına küs mü adadan ayrılacak?

Ünlüler takımının güçlü başladığı Survivor'da yarışmacılardan Ersin güçlü geleceklerini de dile getiriyor. Yarışmacılardan Cemal ödül oyunun sonunda Kanserden ölen kızını kendisini parkur sonunda beklediğini  hissederk duygulandığı açıklar. İki taımda da yarışmacıları ve sunucu Acun Ilıcalıyı göz yaşlarına bogarak kızının başından geçenleri anlattır.

Bu akşamki Ödül oyununda açlık ve uykusuzlukla mücadele ettikleri bir gecenin sabahında kıyasıya ter ve emek dökecek yarışmacılar arasında hangi takım birinci olacak? İlk bölüm olması ile ödülün ne olacağı da merak konusu? Geçtiğimiz yıllarda ilk ödülde Erzak ödülü olarak kazanan takımları bu sene nasıl bir ödül bekliyor. Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de TV8 ekranlarında. 

17 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan Survivor 2020 2. Bölüm ful izlemek için detaylar habaerimizde!

İyi Seyirler!

 

17-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar