Survivor 2020 3. Bölüm İzle!

Survivor 2020 3. Bölüm İzle!
Açlık, uykusuzlukla yağmurlu bir gecede yaşam savaşı veren Ünlüler Gönüllüler takımının temsil ettiği Survivor 2020 3. Bölüm İzlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2020 3. Bölüm İzle! Uzun yıllardır gelenekselleşmiş ve sergiledikleri performans ile izleyenleri hayran bırakan Survivor 2020'nin 3. bölümü bu akşam saat 20:00'de Acun ılıcalı sunumu ile TV8 ekranlarında. Survivor 2020 3. Bölüm canlı izlemek için aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz! 

SURVİVOR 2020 ÜÇÜNCÜ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 2020 3. Bölüm canlı İzle! 17 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan Survivor'ın 2. bölümde,  ilk ödül yarışı yapıldı. Yarışmanın sonucunda Gönüllüler takımı Erzak ve Yemek ödülünü alarak ünlüler takımını ilk günden alt etmeyi başardılar. Ceyhun ödül yarışmasında ünlüler takımında Sercan ile yarışarak onu yendi. Bu galibiyet tüm takımı göz yaşlarına boğdu. 

Bu akşam yayınlanacak olan Survivor 3. bölümde, açlık dışında birde adada gerçekleşen yoğun yağmur nedeni ile yarışmacılar sabahı zor getirdiler. Tüm erzak ve eşyalarının yağmura mahsur kaldığı adada hem ödül oyunu hemde dokunulmazlık oyunu gerçekleşecek. Murat'ın ödülü sunarken iki takımında nefesleri kesilecek. Herkesin heyecanla beklediği Ödül oyununun kazananı kim olacak? 

Yarışmacılar arasında ilk günden oluşan haklı rekabet yerini açlık ve alışılmışın dışındaki yaşam kalitesi nedeni ile asabiyet ve öfkeye bırakmaya başlar. Bu rekabet çekişmeli arkadaşlıkların en fazla gönüllüler takımında olduğu da gözden kaçmıyor.

Ünlüler takımından eski şmapiyonlardan olan Uğur Pektaş'ın sakatlık kaynaklı sorunlar yaşadığı bilinyordu. Bu bölümün ada konseyinde gözükmeyen Uğur Pektaş istirahate mi alındı yoksa diskalifiye mi oldu? sorusunu akıllara getiriyor. Uğur Pektaş'ın durumu ile ilgili açıklamayı bu akşam Acun Ilıcalı yapacak. Bakalım 2005 yılı Survivor şampiyonu oyuncu Uğur pektaş'ın akıbeti ne olacak? İlk bölümde gönüllüler takımında Fatma'nın aday gösterildiği yarışmada bu akşam, dokunulmazlık ödülünü kazanan iki kişinin suncağı iki isimde elenecek adaylar listesine eklenecek. 

Nefeslerin tutularak izlendiği ve seyircisini hem yarışma anında hemde gündüz ve yarışmadan sonra yayınlanan programlarında yoğun ilgi gösterilen Survivor 2020 3. Bölüm, bu akşam saat 20:00'de TV8'de

İyi Seyirler. 

 

18-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar