Survivor 2020 8. Bölüm İzle!

Survivor 2020 8. Bölüm İzle!
Bu yıl yine büyük bir heyecanla beklenen Survivor 2020 8. bölüm izlemek için haberimizdeki bağlantı linkinden ulaşabilirsiz!

Survivor 2020 8. Bölüm İzle!  TV 8 ekranlarında her yaşta ve her meslek grubundaki yarışmacıların biraraya gelerek oluşturulan Survivor yarışmasında bu gece heyecan yine doruklarda olacak. Eleme adaylarının belirlenip elenen ismin açıklanacağı yarışmada nefes tutuldu. Uzun süredir yarışma kazanamayan Ünlüler takımı bu akşam nasıl bir performans sergileyecek? Survivor 2020 8. Bölüm canlı İzlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilrsiniz!

SURVİVOR 2020 8.BÖLÜM KONUSU VE ELEME ADAYLARI

Survivor 2020 programında 8. bölüme gelindi. Bu akşam heyecanın dorukta olduğu ve seyircinin nefesini tutarak beklediği yeni bölümde eleme adayları belli olacak. Hali hazırda belli olan eleme adayı Dünya serbest dalış rekortmeni olan Derya Can oldu. Sms'lerde birinci olan yarışmacılar arasında iki aday bu gece belli olacak. Ardından iki aday ismini söyleyeyeceği iki adayı da Derya Can ile Eleme potasına sokacak. Bakalım bu gece adaya veda eden isim kim olacak?

Geçtiğimiz bir kaç bölümdür oyun kazanamayan Ünlüler takımında durumlar biraz karıştı. Açlık ve uykusuzla birde başarısızlık ile  gelen mağlubiyetlerin yanında yorgunluğunda cabası olduğu adada bu akşam gerçekleşecek İletişim oyunu herkes  için en çok istenen ödül oluyor. Sevdiklerinden ayrı geçirdikleri iki haftanın onlar için zor olduğunu ve kimisi çocuğundan, kimisi anne ve babasından kimisi ise eşinden  ayrı bu macerada direnirken, şimdi onlardan gelebilecek minicik bir telefon konuşması için canlarını dişlerine takıp kıran kırana yarışacaklar. 

Issız bir adada büyük ödüle yaklaşabilmek için mücadele eden iki takımın kıyasıya mücadelesini izleyeceğiniz Survivor 2020 8. Bölüm izlemek için canlı yayın linkine yukarıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz!

İyi Seyirler!

 

25-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar