Survivor 2020 Adasında Şok! Survivor Yarışmacısı İlk Günden İsyan Etti!

Survivor 2020 Adasında Şok! Survivor Yarışmacısı İlk Günden İsyan Etti!
Survivor 2020 adasında şok! Survivor yarışmacısı Evrim Keklik ilk günden isyan etti. Gözyaşlarına boğulan yarışmacı adanın zorluğundan dolayı isyan etti. İşte haberin detayları!

Survivor 2020’nin başlamasına sayılı saatler kala seyirciler kadar yarışmacılarda büyük heyecan yaşamaya devam ediyor. Survivor 2020’nin çekimlerinin yapıldığı adaya çok daha önce giden ve yarışmaya başlayan ve yarışmacılar adanın beşinci günündeler ve programın çekimleri de son sürat devam ediyor. 16 Şubat Pazar akşamı TV 8’de başlayacak olan yarışma gelen haberlere göre daha başlamadan büyük gerilimler ve heyecanlara sahne olacak gibi görünüyor. Yarışmanın Gönüllüler takımında yer alan ve basketbolcu olan yarışmacı Evrim Keklik yarışmanın beşinci gününde adeta isyan etti. Yarışmanın zorluğundan yakınan Evrim Keklik gözyaşları eşliğinde duygularını paylaştı. İşte haberin detayları!

Survivor Evrim Neden İsyan Etti, Neden Gözyaşlarına Boğuldu?

Survivor 2020 büyük şaşkınlıkla başlıyor. Henüz ekranlara gelmeyen ancak çekimleri başlayan yarışmada bu sene ünlüler ve gönüllüler yarışıyor. Birbirinden ünlü isimler ve birbirinden iddialı gönüllüler adada zor şartlar altında yaşamaya başladı. Bu yarışmacılardan gönüllüler kadrosunda yer alan Evrim keklik ise adanın henüz beşinci gününde isyan etti. Yarışmacı gözyaşları içinde “Gerçekten çok kötüyüm. Ama bugün biraz daha iyiyim. Bunları annem görmesin. Çok zor… Ağlayamıyorum bile, gücüm yok. Su içmek mide bulandırıyor” sözleriyle yarışmanın ve adanın zorluğundan dem vururken özellikle bu sezon adanın daha zor olduğunu ve yarışmacıların çok zor durumda olduğunu ifade etti.

Yastık Yok, Boynum Ağrıyor!

Survivor 2020’ye iddialı başlayan isimlerden biri olan basketbolcu Evrim keklik yarışmanın henüz başında isyan bayrağını açtı. Yarışmacı kendisiyle yapılan bir röportajda gözyaşlarına hakim olamazken “bunları annem görmesin” ifadelerini kullandı. Bu sezon daha yarışmanın daha önceki sezonlara göre daha zor olduğunu ifade eden yarışmacı “Sohbet etmek istiyorum, çay, kahve içmek istiyorum. Moralim çok bozuk, bana lütfen insan gibi bir kahve verebilir misiniz” diye serzenişte bulunurken “Bir insanla adanın dışında bir sohbet etmek istiyorum. Burası bana çok ağır geldi. Yastık yok boynum ağrıyor. Pislik cabası, ne söyleyebilirim ki, moralim çok bozuk” sözleriyle adanın zorluğunu dile getirdi. 29 yaşındaki yarışmacı bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray’da da forma giymişti. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Evrim Keklik’in yarışmada ne kadar kalacağı merak edilmeye başlandı.

15-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar