Survivor 2020’nin İlk Ünlü Yarışmacısı Belli Oldu!

Survivor 2020’nin İlk Ünlü Yarışmacısı Belli Oldu!
Tv 8 ekranlarının başarılı yarışma programı Survivor 2020 için hazırlıklar bitmek üzere. Şubat 2020'de başlaması planlanan yarışmanın ilk ünlü ismi belli oldu. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında artık bir klasik haline gelen ve seyircinin ne zaman başlayacak diye heyecanla beklemeye başladığı yarışma programı Survivor 2020’nin ne zaman başlayacağı belli olurken Tv 8’in sahibi acun Ilıcalı 2020 Survivor yarışmasına katılacak ilk ünlü ismin kim olduğunu da açıkladı. Tv 8’in reyting rekorları kıran ve seyirciyi ekrana kilitleyen yarışma programı Survivor rekabetçi, hırslı ve doğaya ve yarışmacıların birbirine karşı verdiği amansız mücadeleyle ön plana çıkıyor. Yarışma iki grubun birbiriyle ve kendi aralarında yarıştığı güce ve dayanıklılığa dayalı formatıyla dikkatleri çekiyor.2020 Survivor’un yine daha önceki yıllarda olduğu gibi ünlüler ve gönüllüler arasında geçeceğini açıklayan Ilıcalı ilk yarışmacıyı da açıkladı. İşte detaylar!

Survivor 2020 Ünlüler Ve Gönüllüler Bomba Gibi Geliyor!

Tv 8 ekranlarının en hırslı ve heyecanlı yarışma programı güç ve dayanıklılığın ön plana çıktığı Survivor 2020 yakın bir zamanda Tv 8 ekranlarında başlıyor. Sahibi olduğu Tv 8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım adlı programa konuk olarak katılan Acun Ilıcalı Survivor 2020 yarışması için seyirciye ipuçları verdi. Ilıcalı, Survivor 2020 için geri sayım sürecinin başladığını ve yarışmacıların belirlenmeye başladığını dile getiren Ilıcalı ilk yarışmacıyı da programda açıkladı.

Ünlüler gönüllüler arasında geçecek yarışmanın ünlüler ayağının ilk yarışmacısı olarak Ersin Korkut’un ismini açıklayan Ilıcalı kadroda yer alan diğer yarışmacıların da belli olduğunu ancak daha sonra açıklanacağını söyledi. Programda düşüncelerini de dile getiren Ilıcalı Ersin Korkut’tan çok büyük performans beklediğini dile getirdi ve Ersin Korkut’un en büyük avantajının zayıf olması olduğunu söyledi. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’in yeni sezonda Şubat ayında başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Survivor 2020 Yarışmacı Kadroları Belli Ancak!

Tv 8 ekranlarında Şubat ayında başlaması beklenen Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler kadrosunun belli olduğu ancak şimdi açıklanmayacağını belirten Acun Ilıcalı Survivor ünlüler gönüllüler yapacağız. Bomba isimler var. Bu sene full yeni kadro, eski yarışmacılardan kimse olmayacak. Ünlüler takımında BKM Ersin Korkut yarışacak. Zayıf olanların avantajları çok büyük. Diğer yarışmacılarda belli ancak şimdi söylemiyoruz. Daha zamanı var. Bu sene kadro tamamen yeni isimlerden oluşacak ifadelerini kullandı. Kadrodaki isimlerin daha öncede olduğu gibi Ilıcalı tarafından yılbaşı akşamında açıklanması bekleniyor.

23-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar