Survivor 2020’ye Katılacak Yarışmacıların ilk 6’sı Açıklandı!

Survivor 2020’ye Katılacak Yarışmacıların ilk 6’sı Açıklandı!
Survivor 2020'ye katılacak yarışmacıların ilk 6'sı açıklandı. 16 şubatta ilk bölümü ekrana gelecek yarışmada sona gelinirken heyecanda arttı! İşte detaylar!

Ekranların en heyecanlı ve en hırslı yarışma programlarından Survivor 2020 için her şey hazırlandı ve yayın günü de belli oldu. 16 Şubat akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Survivor 2020 bu sene Ünlüler ve Gönüllüler arasında geçecek. Geçtiğimiz günlerde gönüllüler için aday belirleme sürecinin yaşandığı ve bunun için çeşitli illerde seçmelerin yapıldığı Survor 2020’nin Ünlüler kadrosuna ise her gün bir isim daha ekleniyor. Şu ana kadar 6 ünlünün yarışmada yer alacağı öğrenilirken yarışmanın ilk bölümüne kadar bütün adayların tamamlanacağı ve yarışmanın gerçekleştirileceği adaya gideceği öğrenildi. Tv 8 ekranlarında yayınlanan program seyircinin en çok seyrettiği yapımlar arasında yer alıyor. İlk 6 ismin belli olduğu ünlülerin isimleri aşağıda!

Survivor 2020’ye Son 10 Gün!

Tv 8 ekranlarında 16 Şubat 2020 Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek ve Ünlüler Gönüllüler arasında ki rekabeti ekranlara taşıyacak olan Survivor 2020’nin ilk bölümünün yayınlanmasına 10 gün kaldı. Her geçen gün heyecanın arttığı yarışma programı için Ünlülerin oluşturacağı takımdan da ilk 6 isim belli oldu.

Ersin Korkut

Usta oyuncu ve yazar Yılmaz Erdoğan’ın yeğeni olan Ersin Korkut ilk olarak Çok Güzel hareketler Bunlar adlı programda ekrana gelmiş ve burda sergilediği performansla seyirciye kendini sevdirmeyi başarmıştır. Daha sonra sinema ve dizi filmlerde rol alan Ersin Korkut için Programın yapımcısı acun Ilıcalı Survivor 2020’yi kazanacak güçte açıklamasını yapmıştır.

Yasin Obuz

21 Kasım 1988 yılında dünyaya gelen Yasin Obuz aslen Diyarbakırlıdır. Ailesiyle birlikte Antalya’da yaşayan Yasin Obuz kendisini yine Tv 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında duyurmuştur. Hırslı ve eğlenceli tavırlarıyla herkesin beğenisini ve sevgisini kazanan Yasin Obuz Survivor 2020’nin de en iddialı yarışmacıları arasında yer almaktadır.

Cemal Can Canseven

1995 Yılında dünyaya gelen Cemal can aslen Rizelidir. Sosyal medya fenomeni olan Cemal can aynı zamanda Danla Biliç’le birlikte videolar hazırlamaktadır. Aynı zamanda Dj’lik yapan Cemal can bir dönem sporla da ilgilenmiştir.

Sercan Yıldırım

Bursa doğumlu olan ve Bursaspor ve Galatasaray’da da forma giyen başarı oyuncu Sercan Yıldırım bir dönem oldukça başarılı b,r performans göstermeyi başarmıştır. Pek çok kupa kazanan Sercan Yıldırım Bursaspor altyapısından sonra Bursaspor, Galatasaray, Sivas Spor gibi takımlarda forma giymiştir.

Uğur Pektaş

16 Nisan 1979 yılında dünyaya gelen Pektaş 2005 yılında o zamanlar kanal D ekranlarında yayınlanan Survivor’da birinciliği elde etmiştir. Ardından oyunculuk yapmaya başlayan Pektaş, Kuşdili, Düşler ve Gerçekler ve son olarak da Arka sokaklar adlı dizilerde rol almıştır.

Tayfun Erdoğan

Şarkıcı ve oyuncu Emrah’ın oğlu olan Tayfun Erdoğan Survivor 2020’nin Ünlüler takımında yer alıyor. Daha önce pek çok işte çalışan Tayfun Erdoğan aynı zamanda ekranlarda yayınlanan evlendirme programlarında da yer almıştır.

Ve son olarak kesin olmamakla birlikte yarışmanın ünlüler ayağına katılacağı iddia edilen Tuğba Melis Türk’te oyuncudur ve dizilerde başarılı bir performans göstermektedir.

06-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar