Survivor 2021 1. bölüm izle

Survivor 2021 1. bölüm izle
9 Ocak Cumartesi günü yayınlanan Survivor 2021 1. Bölüm İzle; Yepyeni ünlüler ve gönüllüler takımı ile 2021 sezonu ilk bölüm canlı ve ful HD kalitesinde. Detaylar haberimizde!

Survivor 2021 1. bölüm izle! Tv8 ekranlarında yepyeni ünlüler ve gönüllüler kadrosu 2021 sezonuna merhaba diyecek Survivor kitlesini etkilemek için 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00'da ilk bölümüyle ekrana gelecek. Her bölümü büyük bir heyecana sahne olan Survivor'ın 1. bölümde yarışmacıların adalarına yerleştirilmesi ve tanışma faslına şahit olacağız. Survivor'da iddialı isimler yer alıyor. Ünlüler grubunda milli atletler, Futbolcu, Oyuncu, Komedyen ve daha fazlasının bulunduğu geniş bir meslek yelpazesinden kişilerin yarışıyor. 

Survivor yakından takip eden ve yarışmaya gönül vermiş taraftarlar arama motorlarında 'Survivor 2021 ilk Bölüm izle' veya 'Survivor 2021 canlı ve ful hd kalitesinde izle' gibi aramalar yapacak. Bizlerde bu aramayı gerçekleştirecek izleyiciler için aşağıda bir canlı yayın linki oluşturduk. Survivor 2021 1. Bölüm canlı izlemek için aşağıdaki bağlantı linkini kullanabilirsiniz!

SURVİVOR 2021 İLK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 2021 1. Bölüm İzle! TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'de bu akşam, Ünlüler ve Gönüllüer takımı adalarına yerleştirilecek. İki takımında heyecanının zirvede olduğu reyting rekorları kıran Survivor yarışmacılarının adadaki ilk günlerine şahit olacağız. Her yıl olduğu gibi seyircisini ekrana kilitleyen yarışma da sıcacık yataklarından çıkarak dominik adasında açlık susuzluk, adrenalin ve yorgunluğun zirve yaptığı dopdolu bir sezona şahitlik edeceğiz. 

İzleyenleri ekran başına kitleyen Survivor 2021 sezonunda bu akşam ilk yarışma yapılacak. Konforl bir ada için yarışacak takımlarda iki kişi ilk sakatlıklarını da yaşacaklar. Peki Acun Ilıcalı yönetimindeki Survivor 2021 sezonunun yarışmacıları kimler; 

Survivor 2021 Ünlüler Takımı

Batuhan Karacakaya – Oyuncu

Çağrı Atakan – Oyuncu

Melis Sezer – Milli Tenisçi

İsmail Balaban – Baş Pehlivan

Hayrettin – Oyuncu

Öykü Çelik – Oyuncu

Cemal Hünal – Oyuncu

Merve Aydın – Mİilli Basketbolcu

Meryem Kasap - Milli Atlet

Barış Özbek - Futbolcu

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı

Yiğit Poyraz,

Sancakay Ilım Morgül,

Emin Günenç,

Sena Özdemir,

Steven Salam,

Aleyna Kalaycıoğlu,

Hanzade Ofluoğlu,

Yunus Emre Karabacak,

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu,

İlayda Şeker,

Ayşe Yüksel,

Uğurtan Dora bulunuyor.

 

09-01-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar