Survivor 2021 41. Bölüm İzle

Survivor 2021 41. Bölüm İzle
6 Mart Cumartesi günü yayınlanacak Survivor 2021 41. Bölüm İzle; Haftanın vedası ile ekrana gelecek olan son bölüm canlı ve ful hd kalitesinde izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021 41. Bölüm izle! Acun Ilıcalı yapımcılığında, Dominik Cumhuriyetinde çekilen ve hafta içi 5 akşam evlerimize konuk olan gönülden izleyerek destek verdiğimiz değerli yarışmacıları barındıran Survivor 2021'in yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Açlık ve oyun kaybetmenin verdiği stres ile gitgide daha da zorlaşan ada şartları takımlar arasındaki gerginlik hergün biraz daha yukarıya taşıyor. 40 bölümü geride bırakan yarışmada bu akaşm bir dokunulmazlık oyunu ve yarışmacılar ile yapım ekibi arasında bir oyun oynacak. 

Survivor'a gönül vermiş ve projeyi  yakından takip eden  izleyiciler arama motorlarında 'Survivor Türkiye 2021 canlı ve ful hd kalitesinde izle' gibi aramalar yapacak. Bizlerde bu aramayı gerçekleştirecek izleyiciler için aşağıda bir canlı yayın linki oluşturduk. Survivor 2021 41. Bölüm canlı izlemek için aşağıdaki bağlantı linkini kullanabilirsiniz!

SURVİVOR TÜRKİYE 2021 SON BÖLÜM ÖZETİ

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam evimize konk olacak sevilen yarışma programı Survivor 2021'de bu akşam ada da ki ünlüler ve gönüllüler arasından seçilen erkekler ile Acun Medya yapım ekibi aralarında Acun Ilıcalı'nında bulunduğu bir takım ile ayak Tenis'i oynayacaklar. Ağızları açık bırakacak heyecanlı bir oyun olan Ayak Tenisinin ardından ada da dokunulmazlık oyunu oynanacak. Oyun'da ünlüler takımından Doğan ve gönüllüler takımından Yunus Emre'nin tartışması adanın gerginliğini daha da arttıracak. 

Haftanın ilk elenme adayının belli olacağı haftanın ilk konseyinde Ünlüler de Gönüllüler de eteklerindeki taşları döküyor. Sinirlerin gerildiği ve haftanın en stresli gecelerinin ilk olan gece bu akşam saat 20:002de tv8 ekranlarında olacak.  

06-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar