Survivor 2021 54. Bölüm İzle

Survivor 2021 54. Bölüm İzle
23 Mart Salı akşamı 54. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 54. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 54. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 23 Mart Salı günü yayınlanacak Survivor 2021 54. bölüm ile yanıp tutuşacak. Artık birleşme partisine günler kala ortamın ve sinirlerin kat be kat gerildiği rakip adalarda durumlar ne?

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

Survivor Türkiye'de dün akşam bir ödül oyunu oynandı. Opet'in sponsorluğunda verilen ödülde yarışmacıların hasret kaldığı klozet tuvalaet, dokunmatik musluklar ve kağıt havlu yer alırken kazanan takımın her yarışmacısına bol kuzu kaburga patates kızartması ve salata ile ödülü taçlandırdılar. 

Bu yarışmaların ardından Acun Ilıcalı ve İlayda ile Ayşe ve Aleyna ile valeybol karşılaşması yaşandı. 3 seti alan kıymalı pide'yi kazanacak iken yarışmayı Ayşe ve Aleyna kazandı. 

Survivor 2021 54. Bölümde Neler Olacak? 

Bu akşam Survivor Türkiye'de İletişim oyunu oynanacak. Her hafta bu yarışmada iletişim oyunu için kanter yarışan oyuncular, bu hafta ilk defa oynayacakları bu oyunda önce kafaları karışacak ardından bedenlerı yorulacak. Karmakarışık bir parkur ve etapların olduğu bu gecede kazanan hangi takım olacak? 

Ardından birde hanzade, Aleyna Çakır ve Gonca arasından bir yarışmacı adaya veda edecek. Yarışmaya veda edecek yarışmacı kim olacak? 

23-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar