Survivor 2021 56. Bölüm İzle

Survivor 2021 56. Bölüm İzle
27 Mart Cumartesi akşamı 56. bölüm birleşme partisi ile ekrana gelen Survivor 2021 55. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çok beklenen bölümlerinden biri olan 56. bölüm ile bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Yarışmacıların çetin şartlar, açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 27 Mart Cumrtesi günü yayınlanacak Survivor 2021 56. bölüm ile yanıp tutuşacak. Merak ile beklenen birleşme partisinin ilk gecesi bu akşam sizlerle!

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

Survivor Türkiye'nin perşembe akşamı yayınlanan son bölümünde bir market ve bir de pizza ödülü oyunu oynandı. İki yarışmayıda açık ara farkla gönüllüler takımı sahip oldu. Yarışmacılar arasında her zamankinden biraz daha gergin bir gece yaşandı. İsmail yarışma sırasından burnundan yaralanırken, birleşme partisi öncesi son ödüller gönüllüler takımının hem ruhunu hem de karnını doyurud. 

Survivor 2021 55. Bölümde Neler Olacak? 

Bu akşam yayınlanacak Survivor 2021 55. bölüm de yarışmacıların ilk hedefi olan, duş, sampuan temiz kıyafetler yemekler ve farklı farklı aktivitelere sahip olacağı birleşme partisi yapılacak. İki akşam halinde izleyeceğimiz birleşme partisinin ilk gecesinde, önce annelerinize sorduk yarışması gerçekleşecek. Yarışmalacıların annelerine kendileri ile ilgili kişisel bilgiler sorularak yarışmacıların tahmin edilmesi isteniyor. 

Survivor 2021'in iki takımınında erkekleri ile acun medya da görevli olan yapım ekibinin futbol maçı yapılacak. Birbibirnden başarılı bu iki takımında eğlenceli dakikalar yaşayacağı birleşme gecesinde daha bir çok süpriz bizleri bekliyor. 

Birleşme Partisine Kalan Yarışmacılar

Ünlüler Takımı

İsmail Balaban, Melis Sezer, Çağrı Atakan, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya, Öykü Çelik, İlayda Şeker, Sergen, Gonca Kakar, Doğan Keser 

Gönüllüler Takımı 

Uğurtan Dora, Hanzade Durmuş Ofluoğlu, Yiğit Poyraz, Ayşe Yüksel, Reşat Hacıahmetoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu, Steven Salam, Aleyna Çalışkan, Berkay,

27-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar