Alişan ve Buse Varol aynı dizide oynamaya hazırlanıyor

Alişan ve Buse Varol aynı dizide oynamaya hazırlanıyor
Alişan ve eşi Buse Varol aynı dizide oynamaya hazırlanıyor. Buse Varol'un doğum günü için gittikleri mekan çıkışında konuşan çift rol alacakları dizi hakkında açıklama yaptı.

Sevilen oyuncu ve şarkıcı Alişan'la eşi Buse Varol Arnavutköy'de bir mekan çıkışında açıklamada bulundu. Ünlü çift Buse Varol'un doğum günü için gittikleri mekandan kısıtlamalr nedeniyle erken ayrıldı. Mekan çıkışında magazin muhabirleriyle sohbet eden çift hazırlandıkları yeni projenin müjdesini verdi. Alişan ve eşi Buse Varol aynı dizi projesinde yer alacak. Merakla beklenen projenin detayları hakkında henüz açıklama yapılmadı. Posta gazetesinin haberine göre Alişan "Görüşmeler hala devam ediyor" dedi.

Alişan ile Buse Varol birlikte kamera karşısına geçiyor

Alişan ve Buse Varol kısa zaman önce ikinci bebeklerini kucaklarına almanın sevincini yaşamıştı. Ünlü çiftin Burak ve Eliz adını verdikleri iki çocuğu var. Sevilen ünlü çiftten hayranlarını meraklandıran yeni bir proje geliyor. Alişan ve Buse Varol'un birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlandıkları projenin yaz aylarında ortaya çıkması bekleniyor. Alişan'ın gazetecilere yaptığı açıklamada projenin görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi.

Buse Varol'un doğum gününü kutladılar

Arnavutköy'de bir mekan çıkışında gazetecilere konuşan Alişan, Buse Varol'un doğum gününü kutladıklarını söyledi. Alişan, "Pandemi olmasaydı daha farklı bir şey yapacaktık. Sade bir kutlamaydı. Saat 19.00’da da mekanlar kapandığı için evimize gidiyoruz" dedi. Birlikte rol alacakları projenin de müjdesini veren Alişan, "Yaza hazırladığımız bir proje var. Birlikte oynayacağız. Görüşmeler hâlâ devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Alişan ile Buse Varol ne zaman evlendi?

Alişan ve Buse Varol 2018 yılıda evlenmişti. Ünlü çift ilk çocukları Burak'ı 13 Şubat 2019 yılında kucaklarına aldı. Alişan ve Buse Varol 2021 yılı Şubat ayında da ikinci bebekleri Eliz'in mutluluğunu yaşadı. Mutlu bir evlilikleri olan çiftin birlikte kamera karşısına çıkacakları haberi ise sevenlerini heyecanlandırdı. Sevilen şarkıcı Alişan, şarkıcı Demet Akalın ile sabah programı sunuyor. Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi her sabah Star Tv ekranından seyirciyle buluşuyor. Alişan'ın yeni projesi ise yaz ayları için hazırlanıyor.

27-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar