Survivor 2021 59. Bölüm İzle

Survivor 2021 59. Bölüm İzle
30 Mart Salı akşamı 59. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 59. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 59. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 30 Mart Salı günü yayınlanacak Survivor 2021 59. bölüm ile yanıp tutuşacak. Birleşme partisinin ardından bu akşam bir dokunulmazlık oyunu oynanacak. 

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

Survivor Türkiye'nin 58. bölümünde dün akşam Bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Zorlu bir mücadele oldu bu oyun. Ünlüler önede iken gönüllüler onları yakaladı. Peşinden yeniden ünlüler önde geçti ve son sayı 9 - 9 ile bayrak oyunu yapıldı. Yarışmanın kazananı Ünlüler takımı oldu. Ada konseyi hafta sonu birleşme partisi olması sebebi ile pazartesi akşamı yapıldı ve konseyde gönüllüler tarafından Aleyna Çalışkan ve Hanzade'nin ismi yazıldı. 

Survivor 2021 58. Bölümde Neler Olacak? 

Survivır Türkiye 2021 59. Bölüm bu akşam yayınlanacak. Yarışmacıların bu akşamda bir yarışmacı arkadaşlarının ismini yazabilmeleri için dokunulmazlık oyunu oynanacak. Bu oyun öncesinde bu kez Gönüllüler adasında karmaşa hakimdi. Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe arasında olmadığı söylensede gözle görülür bir rekabet söz konusu. Adada yarışmacı arkadaşlarından vazgeçmek istemeyen bir takım yarışa hazır olacak. Ardından çıktıkları dokunulmazlık oyununda onları bekleyen birde ödül var. 

Acun Medya'ya ait Tv8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasından en iyi aşçıları adaya getirdi. Dokunulmazlık sembolünü kazanan takıma en iyi MasterChef,2ler tarafından leziz yemekler hazırlanacak. Bu ödülden sonra ise oyunu kaybeden takımda bir arkadaşlarını eleme potasına çıkaracak ve bir yarışmacı bu gece Dominik Cumhuriyetinde yapılan Survivor 2021deki hayallerine veda edecek. 

30-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar