Survivor 2021 64. Bölüm İzle

Survivor 2021 64. Bölüm İzle
6 Nisan Salı günü 64. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 64. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 64. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 6 Nisan Salı günü yayınlanacak Survivor 2021 64. bölüm ile ortalık karışacak. Bu akşam Ödül oyunu ve ardından basketbol maçı oynanacak.

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

Survivor'un dün akşam yayınlanan 63. Bölümünde, Ödül oyunu oynandı. Ödülü açık ara farkla Ünlüler takımı kazandı. Ödül ise Ünlüler takımını bugüne kadar alamadığı en özel ödül oldu. Bir su jeti takımı aldı önce ada da yemeğe götürdü. Ardından takımiçin kurulan bir sahil kafesinde tatlı ve soğuk kahve eşliğinde sohbet ederek geceyi tamamladılar. Ardından Survivor 2021 takımı ile Acun Medya takımına dahil olan Marco Jaric ile basketbol maçı düzenlendi. Maçı ise çok az bir fark ile Acun MEdya ve destekçileri kazandı. 

Survivor 2021 64. Bölümde Neler Olacak? 

Survivor 2021'in bu akşam oynanacak  64. Bölümünde Gönüllüler takımından Hanzade Sinir krizleri geçiriyor.. Ada hayatının zorlukları yarışmacıları zorlarken, Ünlüler ve gönüllüler arasındaki tartışmada halen devam etmekte. Yapılan ödül oyununda Çağrı ve bir kaç yarışmacı ciddi sakatlıklar aldıkları görülürken, Yarışmanın finalinde haftanın belirlenen elenen adaylarından birinin veda edeceği Ada konseyi gerçekleştirilecek. Kimin gideceği elbetteki merak konusu ancak, konseyde ünlüler takımındn Batuhan'ın ağladığı ve yarışmacıların buna çok şaşırdığı görülüyor. Batuhan'ın diskalifiye olduğu düşüncesi kafalarda soru işareti olarak meraklılarını bekliyor. 

06-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar