Survivor 2021 71. Bölüm İzle

Survivor 2021 71. Bölüm İzle
17 Nisan Cumartesi günü 71. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 71. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 71. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 17 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak Survivor 2021 71. bölüm ile ortalık karışacak. Bu akşam Ödül oyunu ve ardından basketbol maçı oynanacak.

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

geçtiğimiz bölüm ile ekrana gelen survivor da Batuhan, Aleyna Poyraz çekişmesi devam ediyor. Bu çekişmeli gruba gruba Aleyna ve Dora ikilisi de katılıyor. Yarışmacılar arasına süregelen bu gerginliğin ardından Acun Ilıcalı sunumu ile Ödül oyunu oynandı. Ödülde yarışmacıların uzun süredr bekledikleri yemek varken yarışmacıların yüzünü güldürüren büyük ödül ünlüler takımının oluyor, 

 Acun Ilıcalı Dora'nın alanda yiyecek temin ederken yakalandığını söylüyor. Daha önce bu durumu yaşayan yarışmacılar 3'er oyun ceza alırken, Dora'nın cezası ne diğer arkadaşları ile aynı oluyor.

Survivor 2021 70. Bölümde Neler Olacak?

Bu akşam yayınlanacak Survivor Türkiye 2021 71. bölümünde Acun ılıcalı sunumu ile dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Yarışmacıların ilk defa oynadıkları bu oyun her iki takımı da fazlası ile zorladığı gözlerden kaçmıyor. Bu yarışma ile kaybeden takım haftanın ilk eleme adayını belirleyecek. Ancak oyun devam ederken iki takım arasındaki gerginlik Dora'nın öncesşnde adada Steven ile yaşadığı gerginliğin üzerinde geliyor. İsmail ilede tartışma yaşanıyor. 

Acun Ilıca'nın düdük çalarak bu kavga ortamına son verdiği fragmanda görülüyor. 

17-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar