Survivor 2021 74. Bölüm İzle

Survivor 2021 74. Bölüm İzle
20 Nisan Salı günü 74. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 74. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 74. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 20 Nisan Salı günü yayınlanacak Survivor 2021 74. bölüm ile ortalık karışacak. Bu akşam Ödül oyunu ve ardından basketbol maçı oynanacak.

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

Survivor'ın belkide en büyük ve en nefes kesici ödülü yarışmacıları bekliyor olacak. Takımların Murat Ceylan'ın ödülü açıkladıktan sonraki tepkisi, ödülün kıymetini az da olsa gösterir nitelikte oluyor. Takımlar arasında kıyasıya mücadele devam ederken, Oyun sırasında, Reşat ve Çağrı'nın oyun sebebi ile tartışmaları konu oluyor. 

Survivor 2021 73. Bölümde Neler Olacak?

Survivor Türkiye'nin bu akşam oynanacak yeni bölümünde Ünlüler adasında Batuhan, Melis ve İsmail tartışması bu geceye damga vuruyor. Sevilen karakter arasındaki gerginlik son hız devam ederken bu akşam yaryışmacıları en çok derinden etkileyen, dış dünya ile bağlantı kurmlarını sağlayan İletişim ödülü oyunu oynanacak. Yarışmacıları en yumuşak yerinden zorlayan bu ödül için iki takımda kıyasıya mücadele edecek. 

Gecenin sonunda yapılacak ada konseyinde ismi yazılan yarışmacılarden biri bu gece adaya veda edecek. Hayallerini geride bırakmak zorunda kalan yarışmacı kim? 

Ünlüler Takımı: İsmail Balaban, Melis Sezer, Çağrı Atakan, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya,  İlayda Şeker, Sergen,

Gönüllüler Takımı: Uğurtan Dora, Yiğit Poyraz,  Ayşe Yüksel, Reşat Hacıahmetoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu, Steven Salam, 

20-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar