Survivor 2021 77. Bölüm İzle

Survivor 2021 77. Bölüm İzle
25 Nisan Pazar günü 77. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 77. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 77. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 25 Nisan Pazar günü yayınlanacak Survivor 2021 77. bölüm ile ortalık karışacak. Bu akşam Ödül oyunu ve ardından basketbol maçı oynanacak.

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 77. Bölümde Neler Olacak?

Survivor Türkiyenin bu akşam yayınlanan yeni ve son bölümde İSmail ve Sergen gerginliği tüm hızı ile devam ediyor. Yaşanan bu gerginlik ünlüler takımının motivasyonunu etkilerden aynı zamanda da Gönüllüler takımını da etkilemekte. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı aralarında kullandıkları oy neticesinde en fazla ismi yazılarak Aleyna Çalışkanı potaya gönderdi. Bu akşam oynanacak haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ile de gitmeye aday gösterilecek ikinci yarışmacının ismi belli olacak. 

Ada konseyi öncesinde oynanacak dokunulmazlık oyununda Aleyna Kalaycıoğlu'nun oyun esnasında yaralandığı görülürken, Yine oyun sırasında karşı takımın topuna müdahale etiği görülen Dora ve İsmail arasında sert bir tartışma yaşanıyor. Bu akşam tüm bu kavga ve sakatlanmalara rağmen hangi takımın yarışmayı kazanacağı ise merak konusu. 

Ünlüler Takımı: İsmail Balaban, Melis Sezer, Çağrı Atakan, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya,  İlayda Şeker, Sergen,

Gönüllüler Takımı: Uğurtan Dora, Yiğit Poyraz,  Ayşe Yüksel,  Aleyna Kalaycıoğlu, Steven Salam, 

25-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar