Yüsra Geyik'ten Rıza Kocaoğlu iddialarına cevap geldi

Yüsra Geyik'ten Rıza Kocaoğlu iddialarına cevap geldi
Oyuncu Yüsra Geyik, Rıza Kocaoğlu ile aralarında çıkan aşk haberlerine cevap verdi. Ünlü oyuncular birlikte görüntülenmişti. Yüsra Geyik ve Rıza Kocaoğlu aşk mı yaşıyor?

Ünlü oyuncular Yüsra Geyik ve Rıza Kocaoğlu arasındaki aşk iddiaları magazin dünyasına bomba gibi düştü. Ünlü çift geçen gece aynı araç içerisinde görüntülenmişti. Habercileri görünce panik olan çiftin hemen ortamdan uzaklaşması da aşk iddialarını güçlendirdi. Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisinin Aliço'su Rıza Kocaoğlu ile Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin Zeliha'sı Yüsra Geyik'in yakınlaşması herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncular hakkında çıkan haberler sonrası ilk cevap Yüsra Geyik'ten geldi.

Rıza Kocaoğlu ve Yüsra Geyik aşk mı yaşıyor?

Arka Sokaklar'da uzun süredir rol alan Yüsra Geyik dizide büyüyen oyunculardan biriydi. Yüsra Geyik'in adı Rıza Kocaoğlu ile aşk söylentilerine karıştı. Yakın zaman önce Hazal Subaşı ile ilişkisini bitiren Rıza Kocaoğlu'nun Yüsra Geyik ile aşk yaşadığı iddiası kulislerde konuşulmaya başlandı. Yüsra Geyik ve Rıza Kocaoğlu ise geçen gece gazetecilere yakalandı. Aynı araçta görüntülenen çift muhabirleri karşılarında görünce panik yaşadı. Yüsra Geyik kapişonuyla yüzünü kapatmaya çalışırken Rıza Kocaoğlu araçtan inerek evine hızlıca girdi. Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakan Kocaoğlu ve Geyik'in panik yaşaması aşk söylentilerini güçlendirdi. Fakat Yüsra Geyik sosyal medya hesabından bugün bir açıklama yayınladı ve iddiaları redetti.

Yüsra Geyik açıklama yaptı

Oyuncu Yüsra Geyik haklarında çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. İnstagram hesabından bir not paylaşan Yüsra Geyik "Aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum" ifadelerini kullandı. Yüsra Geyik, "Selamlar… Bu sabah hakkımda çıkan Aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle hızlıca yayılıyor. Konuyla ve gerçeği yansıtmayan aşk yakıştırmalarıyla ilgili bir daha konuşmayacağımı bildirmek isterim. Sağlıklı huzurlu hafta sonlarınız olsun" paylaşımında bulundu. Güzel oyuncu Yüsra Geyik'in Rıza Kocaoğlu'nun çektiği bir fotoğrafı paylaşması da iddiaları güçlendirmişti. Fakat Yüsra Geyik son yaptığı sosyal medya paylaşımında Rıza Kocaoğlu ile ilişkisini net bir şekilde yalanladı.

25-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar