Survivor 2021 80. Bölüm İzle

Survivor 2021 80. Bölüm İzle
29 Nisan Perşembe günü 80. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 80. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 80. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 29 Nisan Perşembe günü yayınlanacak Survivor 2021 80. bölüm ile ortalık karışacak. Bu akşam Ödül oyunu ve ardından basketbol maçı oynanacak.

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 80. Bölümde Neler Olacak?

Survivor Türkiye'nin 80. bölümüne gelindi. Bu akşam survivor 2021 80. bölümde bir ödül oyunu oynanacak. Yapılacak ödül oyununda iki takımda büyük mücadleler verecek. Yrışma öncesinde iki takımda da kafalar baya karışmış durumda. Melis ve Batuhan arasında gelişen yakınlaşma Aleyna kalaycıoğlu'nun adı geçtiğinde büyük bir kaosa dönüşüyor. Sebebini henüz Batuhan ve takım arkadaşları anlamasalarda bu bölümde aralarındaki problem çözüleceğe benziyor. 

Gönüllüler takımıda ise son bölümde haftanın birincisi olan Poyraz'ın Steven'ın adını konseyde eleme adayı larak söylemesi adada karışıklık yaratıyor. Geçtiğimiz hafta Reşat'ın d-adını söyleyerek yarışmadan ayrılmasına sebeb olan Steven'ın bu yarışmayı Reşat kadar hakketmediğini düşünerek adını verdiğini dile geitiriyor. Steven ise olan biteni çözmek için uğraşıyor. 

Ünlüler Takımı: İsmail Balaban, Melis Sezer, Çağrı Atakan, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya, Sergen,

Gönüllüler Takımı: Uğurtan Dora, Yiğit Poyraz,  Ayşe Yüksel,  Aleyna Kalaycıoğlu, Steven Salam, 

29-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar