Survivor 2021 84. Bölüm İzle

Survivor 2021 84. Bölüm İzle
4 Mayıs Salı günü 84. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 84. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 84. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 4 Mayıs Salı günü yayınlanacak Survivor 2021 84. bölüm ile ortalık karışacak. Bu akşam bir iletişim ödülü oynanacak ve bir yarışmacı adaya veda edecek. 

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 84. Bölümde Neler Olacak?

Survivor 2021'in bu akşam 84. bölümü ekrana gelecek. Dün akşam büyük ödülü ünlüler takımı kazanıp 90'lar partisine katılmaya hak kazandılar. Bu akşam yarışmacıların en hassas noktaları olan aileleri ile iletişim sağlayabilecekleri tek gece olacak. Her hafta salı günü ailelerinden tek bir ses duyabilmek için canla başla mücadele eden takımlar, bu akşam da yine sevdiklerine bir telefon mesafesinde olabilmek adına yarışacaklar. 

Ardından hafta sonu yapılan dokunulmazlık oyunları isimleri yazılarak elemeye aday olan ünlüler takımından Merve veSergen'den birisi yarışmaya veda edecek. Arlarına gecenin birincisi olan yarışmacının söyleyeceği bir kişi daha eklenecek. Bakalım bu gecenin veda eden ismi kim olacak. Detaylara ulaşmak ve yarışmayı televizyon kanalı ile ynı anda canlı izleyebilemek için yukarıda bıraktığımız linke tıklayarak son bölümden haberdar olabilirsiniz. 

Ünlüler Takımı: İsmail Balaban, Melis Sezer, Çağrı Atakan, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya, Sergen,

Gönüllüler Takımı: Uğurtan Dora, Yiğit Poyraz,  Ayşe Yüksel,  Aleyna Kalaycıoğlu, Steven Salam, 

 

04-05-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar