Barbaros Dizisine Koronavirüs Molası

Barbaros Dizisine Koronavirüs Molası
TRT 1 ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan ve şimdiden büyük bir merakla beklenen dönem dizisi Barbaros’ta koronavirüs paniği yanıyor.

Televizyonlarda bugünlerde oldukça hızlı ve hareketli günler yaşanıyor. Kimi diziler final yaparak seyirciye ve ekranlara veda ederken kimi diziler ise sezon finaline giderek yeni sezon için hazırlık yapmaya başlıyorlar. Bazı diziler ise ilk kez ekrana gelmenin heyecanını yaşamaya hazırlanıyor. Özelikle yaz sezonunun geldiği bu günlerde birçok dizi ilk kez ekrana gelecek. Ancak ne yazık ki pandemi ve koronavirüs diğer bütün sektörler gibi dizi sektörünü de derinden etkiliyor ve zorluyor. Hem maliyet olarak hem de zaman olarak yapım şirketlerine telafisi mümkün olmayan zararlar veren salgın yeni sezonda TRT 1 ‘in en iddialı yapımlarından biri olarak çekimlere başlayan yeni dönem dizisi Barbaros’u da etkilemiş durumda. Çekimlere yeni başlayan ve Eylül yayın döneminde ekrana gelecek iddialı dizi koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara verdi.

Barbaros’ta Koronavirüs

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan dönem dizisi Barbaros’un hazırlık süreci bitmiş ve dizi geçtiğimiz günlerde sete çıkarak çekimlere başlamıştı. Yeni sezonun en maliyetli ve en iddialı dizilerinden biri olması beklenen ve büyük bir prodüksiyona sahip olan dizide salgın hastalık koronavirüs paniği yaşanıyor. Bütün dizileri etkileyen ve zaman zaman çekimlere ara vermelerine sebep olan koronavirüs bu seferde yeni başlayacak Barbaros Dizisinin setinde görüldü. Dizide aksiyon ve savaş sahnelerini çeken ekip içinde 10 kişide görünen koronavirüs sebebiyle dizinin çekimlerine ara verildi ve set iptal edildi. Koronavirüs vakası görünen 10 kişinin ise karantinaya alınarak tedavisine başlandığı belirtildi.

Barbaros Dizisi Konusu ve Kadrosu

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve oldukça uzun bir hazırlık sürecin ardından geçtiğimiz günlerde çekimlere başlayan dönem dizisi Barbaros büyük prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Özel olarak hazırlanan bir stüdyoda çekilen dizinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Engin Altan Düzyatan, UlaşTuna Astepe gibi ünlü isimler rol alıyor. Dizi Osmanlı Devleti’nin ilk kaptanı deryası olan Barbaros Hayrettin paşa’nın hikayesini anlatıyor. Dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Eylül sezonu için hazırlanan dizi TRT’nin en iddialı yapımlarından olacak. Dizinin senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz ayaz kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler oturuyor.

04-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar