Survivor 2021 90. Bölüm İzle

Survivor 2021 90. Bölüm İzle
11 Mayıs perşembe günü 90. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 90. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 90. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 10 Mayıs perşembe günü yayınlanacak Survivor 2021 90. bölüm ile ortalık karışacak. Bu akşam ödül oyunu yer alacak. 

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 90. Bölümde Neler Olacak?

Survivor Türkiye'nin bu akşam haftanın yepyeni bir bölüm haftanın iletişim oyunu ile ekrana gelecek. İletişim oyununda bu akşam bambaşka bir ödül olacak. Ödül için iki takımda mücaleler verecek. İki takımında aileleri ile özlemleri tarif edilemez boyutlara ulaştı. Bu özlem takımların azmi ve mücadelesini kamçılarken yeni dağılmış takımlarda gerginlik anlamsız şekilde süregeliyor. Ellerinde birbirlerine karşı kullanacakları tek kozları oyun parkurunda birbirlerinden sayı almak. 

Bu ödül oyunu her yarışmacı için çok değerli ancak iki takımdan bir yarışmacı bu hafta yarışmaya veda edecek. Hayallerine bu kadar yakınlaşan iki takımında kendilerince yaptıkları strateji kimin veda etmesine sebeb olacak? Batuhan mı, Poyraz mı? 

Mavi Takım; Steven Salam, Ayşe Yüksel, Merve Aydın, Sergen, Uğurtan Dora, Yiğit Poyraz, 

Kırmızı Takım; İsmail Balaban, Batuhan Karacakaya, Aleyna Çakır, Aleyna Kalaycıoğlu, Berkay

11-05-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar