Survivor 2021 98. Bölüm İzle

Survivor 2021 98. Bölüm İzle
20 Mayıs Perşembe günü 98. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 98. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 98. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 20 Mayıs Salı günü yayınlanacak Survivor 2021 97. bölüm ile ortalık karışacak. Bu akşam ödül oyunu yer alacak. 

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 98. Bölümde Neler Olacak?

Tv8 ekranlarında şubat ayından bu yana yayınlanmaya devam eden Survivor 2021 sezonunun 98. bölümü bu akşam ekrana gelecek. Ekranan gelecek yeni bölümde yarışmacıların midelerinden önce gözlerini doyuracak bir market ödülü için yarışacaklar. İki takımında bu ödüle çok ihtiyacı varken aralarındaki rekabet hangi takımın kazanmasını sağlayacak? 

Bu akşam ki ödül oyununda bambaşka bir parkır ve zorlu bir etaap onları bekliyor olacak. Koşmak atlamak zıplamak haricine birde bu kez toprağı elleriyle kazarak açtıkları tünelden geçmek zorunda kalacaklar. Mavi takımdan Dora geçiş esnasında biraz zorluk çeksede en büyük sıkıntı Aleyna Çakır'ın tünelde sıkışması ile çıkacak. Yarışmacıların koşarak yardım ettikleri  Aleyna Çakır parkura devam edecek mi? 

Sizlerde merak ettiğiniz detaylara ulaşmak için sizler için yayınladığımız Canlı yayın linkini kullanarak yarışmanın bu akşam yayınlanacak son bölümüne Hd kalitesinde izleyebilirsiniz. 

Mavi Takım; Steven Salam, Ayşe Yüksel, Merve Aydın, Sergen, Uğurtan Dora, Yiğit Poyraz, 

Kırmızı Takım; İsmail Balaban, Batuhan Karacakaya, Aleyna Çakır, Aleyna Kalaycıoğlu, Berkay

20-05-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar