Masumiyet final tarihi yine değişti

Masumiyet final tarihi yine değişti
Masumiyet dizisinin yayın günü değişmişti. Masumiyet seyircisini üzecek yeni bir gelişme daha yaşandı. Birçok iddia ile gündeme gelen Masumiyet final tarihi yine değişti.

Gold Film imzalı Masumiyet dizisinde belirsizlikler devam ederken yeni final tarihi de açıklandı. Fox Tv'de yayın günü değişen Masumiyet dizisinin final tarihi uzatılmıştı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Masumiyet dizisinin 13. Bölümde final yapacağı yeniden gündeme geldi. Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ'un başrolde olduğu Masumiyet 13. Bölüm 24 Mayıs Pazartesi ekranda olacak. Masumiyet dizisi erken final kararı mı aldı? Masumiyet neden final yapıyor?

Masumiyet ne zaman final yapacak?

Fox Tv'de yayınlanan Masumiyet dizisi ilk günden beri çeşitli iddialarla gündeme geliyordu. Sette yaşandığı iddia edilen karavan krizleri, Hülya Avşar'ın ofis bastığı iddiası gibi birçok olay magazin gündemine taşınmıştı. Masumiyet dizisinin başrolleri olan Hülya Avşar ve Deniz Çakır iddiaları yalanlamıştı. Farklı bir senaryoyla güçlü isimleri bir araya getiren Masumiyet dizisi sezona iddialı girse de beklenen başarıyı yakalayamadı. Masumiyet 13. Bölüm dizinin final bölümü olarak ekrana gelecek. Gold Yapım imzalı dizi için farklı final tarihleri konuşulmaya başlanmıştı. 12 bölüm yayınlanan Masumiyet dizisinin son olarak 13. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Masumiyet dizisinde final kararı

Gold Film adına Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği Masumiyet dizisi için sona yaklaşıldı. Masumiyet 24 Mayıs Pazartesi akşamı final yapıyor. Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan ve Deniz Işın'ın başrolleri paylaştığı Masumiyet dizisi gün değiştirmişti. Yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek'in oturduğu Masumiyet dizisi bir türlü istenen başarıyı yakalayamamıştı. Senaryosu ve hikayesi Sırma Yanık tarafından hazırlanan Masumiyet sezonu finalle bitirme kararı aldı. Masumiyet 13. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda şok gelişmeler yaşanacağının sinyalleri veriliyor.

Masumiyet dizisi evli ve iki çocuğu olan Bahar'ın hayatının 19 yaşındaki kızının yanlış bir kişiye aşık olmasıyla değişmesi konu ediliyor. Bahar babasının da patronu olan 35 yaşındaki birine aşık olur. Bahar bu durumdan kızını kurtarmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kızının 19. yaş gününde ailenin hayatı tamamen değişecektir. Final kararı alınan Masumiyet 13. Bölümde ekrana veda etmeye hazırlanıyor.

20-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar