Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinin Yapımcısından Flaş Açıklama

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinin Yapımcısından Flaş Açıklama
TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve bu sezon başlayan Uyanış Büyük Selçuklu ile ilgili şok iddialar gündemde.

TRT 1ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve bu sezon başlayan görkemli bir prodüksiyona ve üst seviye oyunculardan oluşan bir kadroya sahip reyting rekortmeni dizi Uyanış Büyük Selçuklu her hafta seyirciyi nefessiz bir şekilde ekran başına kilitliyor. Savaş sahneleri, aksiyonu, gerilimi ve stratejisi ile her kesimden seyirciyi cezbeden yapım bu sezonunda en iyi sonuçlar alınan yapımlarının başında geliyor. Her bölümü gün birincisi olan dizi tarihte Büyük Selçuklu Devleti’ni ve Sultan Melikşah zamanını anlatıyor. Dönemin askeri ve siyasi olaylarını usta bir üslupla dile getiren yapım yakın zamanda sezon finali yapacak. Yeni sezonda da devam edecek yapım için yapımcı Emre Konuk sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

İkinci Sezon Planı Hazır

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinin yapımcısı Emre Konuk sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin seyircisini hem heyecanlandırdı hem de meraka saldı. TRT 1 ekranlarının başarılı dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu Akli Film tarafından hazırlanıyor. Dizi Büyük Selçuklu Devleti’nin Sultan Melikşah ve ardından Sencer, Muhammed Tapar ve Mahmut dönemlerini anlatıyor. Ancak bugün yapımcı tarafından yapılan bir açıklama dizide neler oluyor sorusunu gündeme getirdi. Emre Konuk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Sezon finali yaklaşırken ufukta güzellikler bizi bekliyor. Aylardır ilmek ilmek ördüğümüz nakış nakış işlediğimiz destansı bir konseptle sürprizlerle dolu bir dünyaya yelken açmaya hazırız. Yakında heyecanımıza sizi de ortak edeceğiz. Hazır olun!” ifadelerini kullandı.

Uyanış Büyük Selçuklu’da Neler Oluyor?

Yapımcı Emre Konuk’un sosyal medya hesabından yaptığı yeni sezon konseptiyle ilgili bir anda sosyal medyada yoğun bir bilgi akışı yaşandı. İddialara göre Uyanış Büyük Selçuklu oyuncuları ile yapım şirketi arasında sorun yaşandığı için yapım şirketi bütün bir kadroyu tavsiye ederek diziyi Sultan Alparslan döneminden başlatmaya hazırlanıyor. Bir dönem dizisinde ilk olacak geriye gitme yöntemi iddia edildiği gibi doğru olursa Sultan Melikşah ve oğulları ile şu ana kadar yaratılan tüm atmosfer tümden değişecek. Sencer, Melik Tapar, Melik Berkyaruk ve son olarak Melik Mahmut, Terken Hatun, Zübeyde Hatun, Başulu Hatun olmayacak. Dizi Sultan Alparslan ile yeniden başlamış olacak. Tabi bunlar şimdilik bir iddia. Neler oluyor bekleyip göreceğiz.

20-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar