Survivor 2021 99. Bölüm İzle

Survivor 2021 99. Bölüm İzle
21 Mayıs Cumartesi günü 99. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 99. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 99. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 21 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak Survivor 2021 99. bölüm ile ortalık karışacak. Bu akşam ödül oyunu yer alacak. 

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 99. Bölümde Neler Olacak?

Survivor Türkiye'de bu akşam 99. bölüm ekrana gelecek. Geçtiğimiz hafta bayram olması sebebiyle yapılmayan dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. Birde ödül oyunu oynanacak. Birbibrine zıt iki takım olan Mavi ve Kırmızı da bu akşam yine parkurda ortalık karşıyor. Takımlar birbirlerinden her sayı alışında sevinç hareketlerini taklit etmeleri ile kendi kendilerini gaza getirip ardından kaos ortamında buluyorlar. 

Dokunulazlık oyununda bu akşam ilk eleme adayı belli olacak ancak iki takımında çözmesi gereken büyük sorun aralarındaki kutuplaşmaya parkurda engel olmak. Dokunulmazlık oyununn ardından yapılan konseyde de Acun ılıcalı iki takımın halen akla sığmayan tartışmalarını dile getiriyor. Bu akşam ada konseyinde hangi takımdan, hangi yarışmacının adı çıkacak? Merakla bekelenen yeni bölümü Hd kalitesinde ve canlı olarak izlemek için yukarıdaki yayın linkimizi kullanabilir ve saat 20:00'de televizyon ekranlarında izleyebilirsiniz. 

Mavi Takım; Steven Salam, Ayşe Yüksel, Merve Aydın, Sergen, Uğurtan Dora, Yiğit Poyraz, 

Kırmızı Takım; İsmail Balaban, Batuhan Karacakaya, Aleyna Çakır, Aleyna Kalaycıoğlu, Berkay

22-05-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar