Ünlü Şarkıcı Simge Sağın Hastanelik Oldu

Ünlü Şarkıcı Simge Sağın Hastanelik Oldu
Genç ve güzel şarkıcı Simge Sağın ABD’den dönüşü sırasında uçakta rahatsızlandı. Havalimanına inişin ardından apar topar hastaneye kaldırıldı.

Magazin dünyasına düşen bir son dakika haberi bir anda ünlü şarkıcı Simge sağın’ın sevenlerini büyük bir endişeye sevk etti. Daha önce de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ünlü ve genç şarkıcı bir kez daha apar topar bir şekilde hastaneye kaldırıldı. ABD seyahati sonrası ülkeye dönen güzel şarkıcı uçakta rahatsızlandı. İlk müdahalesi uçakta yapılan ünlü isim daha sonra uçak inince hastaneye kaldırıldı. Tatil için ABD’de bulunan şarkıcının ülkeye dönüşü sırasında rahatsızlanması üzerine uçakta serum verildiği öğrenildi. Sabah saatlerinden itibaren hastanede olduğu öğrenilen şarkıcının havalimanında yediği bir yemekten zehirlendiği öğrenildi. İşte haberin detayları.

Simge Sağın Uçakta Rahatsızlandı

Genç ve güzel şarkıcılarından Simge Sağın bir süredir tatil için ABD’de bulunuyordu. Tatilini geçirdikten sonra ülkeye dönüş yapan ünlü şarkıcı ABD’de bir havalimanında yemek yedi. Bu yemek sonrası uçakta rahatsızlanan ünlü şarkıcıya ilk müdahale uçakta yapıldı ve serum verildi. Daha sonra uçağın Türkiye’ye inmesiyle apar topar hastaneye kaldırılan genç şarkıcıya burada yediği yemekten dolayı zehirlenme teşhisi kondu. Hastanede yapılan tedaviye cevap vermeye başlayan ve kanındaki mikrobun azaltılmaya çalışıldığı güzel şarkıcının doktoru da bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “hastamız Simge Sağın, yoğun bulantı, kusmaya bağlı dehidratasyon nedeniyle takip ve tedavi altındadır” ifadeleri kullanıldı. Ayrıca ünlü şarkıcıya hastane girişinde yapılan koronavirüs testide negatif çıktı. Geçtiğimiz aralık ayında da rahatsızlan Simge Sağın karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve burada yapılan muayene sonrası apandis ameliyatına alınmıştı. Ünlü isme bizde geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Simge Sağın Kimdir?

Genç ve güzel şarkıcılardan Simge Sağın 8 Ağustos 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümünden mezun olan Simge Sağın daha sonra müzik ve sahne kariyerine başlamıştır. Zeynep Dizdar, Gülşen, Yaşar ve Serdar Ortaç’a vokalistlik yapan Simge Sağın ayrıca Kıraç ile birlikte dizilere müziklerde yapmış ve dizi müziklerinde vokallik yapmıştır. İlk albümünü 2011 yılında Erdem Kınay ile birlikte çıkarmıştır. Daha sonra Miş Miş adlı parçayla tüm ülkede tanınan Simge Sağın müzik severler tarafından çok sevilmiş ve bunun ardından çalışmalarına daha yoğun bir şekilde devam etmiştir.

22-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar