Survivor 2021 Ünlüler Yarışmacısı Öykü Çelik Kimdir?

Survivor 2021 Ünlüler Yarışmacısı Öykü Çelik Kimdir?
Survivor 2021 büyük yarışmalar, kavgalar ve adanın kendine has olaylarıyla başlıyor. Peki Survivor 2021 yarışmacısı gündemin en çok konuşulanı Survivor Öykü Çelik kim?

Tv 8 ekranlarında reyting rekorları kıran ve seyirciyi ekrana kilitleyen başarılı yemek yarışma programı MasterChef Türkiye 2020 dün akşam muhteşem bir finalle sona erdi. Yarışmada en başından beri iddiasını koruyan ve her seferinde şampiyon olacağını iddia eden Serhat şampiyonluğa ulaştı. Dün akşam yayınlanan sezonun son bölümüyle de MasterChef Türkiye ekrana veda etti ve en çok beklenen bir başka yarışma olan Survivor’a yer açtı. Yine Tv 8 ekranlarında artık bir klasik haline gelen ve olmadığı zaman gözlerin aradığı ve heyecan fırtınası koparan, seyircinin ve yarışmacıların nefeslerini kesen Survivor’un başlama zamanı geldi. Fragmanların dönmeye başladığı ve yayın tarihinin belli olduğu yarışma bu sene yine her zaman olduğu gibi büyük kapışmalara ve olaylara sahne olacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz sene reyting rekorları kıran yarışma heyecanla beklenirken bu seneki formatta yine geçtiğimiz sene gibi ünlüler gönüllüler şeklinde olacak. Yarışmanın ünlüler ayağının yarışmacı adayları belli olurken en çok merak edilen konuda bu yarışmacıların kim olduğu yönünde oldu. Bizde sizler için Survivor 2021’in Ünlüler takımının adaylarını tanıtmaya karar verdik. İşte ilk ünlü yarışmacı adayımız oyuncu Öykü Çelik!

Son Zamanların En Çok Konuşulan İsmi!

Oyuncu Öykü Çelik 2020 yılında en çok konuşulan ve magazin ve sosyal medya haberlerini besleyen isimlerin başında geldi. Ünlü oyuncu özellikle pandemide maskesiz katıldığı eğlence kadar yaptığı açıklamalarla da gündem olmayı başardı. Bu sene Survivor 2021’de seyircinin daha şimdiden en çok merak ettiği ve ne yapıp ne yapamayacağının merak konusu olduğu isimlerin başında gelen Öykü Çelik inatçı kişiliği ile biliniyor. Ünlüler takımından yarışmaya katılan başarılı ve güzel oyuncu adada ne yapacak ya da ne yapamayacak yakında göreceğiz.

Survivor 2021 Öykü Çelik Kimdir?

Survivor 2021 Ünlüler takımında yarışacak Öykü Çelik 13 Temmuz 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan güzel yıldız ilk olarak Selena adlı diziyle ekranlarda boy göstermeye başlamıştır. Sivri dili ve aklına geleni söylemesiyle bilinen güzel oyuncu Survivor 2021’in en çok merak edilen yarışmacılarından biri olarak dikkat çekmektedir. Pek çok dizi ve filmde rol alan güzel yıldız Survivor’un da yıldız isimlerinden biri olacak gibi durmaktadır.

04-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar