Survivor 2022 All Star 28.Bölüm izle | 21 Şubat 2022 Pazartesi

Survivor 2022 All Star 28.Bölüm izle | 21 Şubat 2022 Pazartesi
Tv8'de yayınlanan Survivor All Star 21 Şubat Pazartesi günü yeni bölümüyle ekrana geldi. Survivor All Star son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde.

Yapımını ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın, sunuculuğunu ise Murat Ceylan'ın üstlendiği Survivor All Star 28. bölüm izle. Haftanın son dokunulmazlık oyununun oynacağı yeni bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor.

Survivor son bölüm izle fragmanında Sema ve Nagihan arasında bir yemek geriliminin olduğu görülüyor. Sema'nın Nagihan'a "Dur. Ne yapıyorsun Nagihan?" demesinin ardından Nagihan sert bir üslupla "Al. İstemiyorum. Allah Allah. Başlarım senin pilavına..." dediği duyuluyor. Ardından Sema'nın Nagihan'a "Sana yazıklar olsun. Bu yaptığın tencereyi atışını unutma tamam mı?" demesi ise gerilimin arttığını gösteriyor.

Survivor 21 şubat 2022 Pazartesi izleyenler dokunulmazlık oyunu öncesinde neler yaşandığını tam öğrenebilecek. Öte yandan oyun alanında Hikmet'in yaşayacağı sakatlık hem ekran başındakileri hem de yarışmacıları bir hayli endişelendirecek. 

İki dokunulmazlık oyununu üst üste kaybedit Yunus Emre ve Yasin'i Sürgün adasına gönderen gönüllüler takımının bu oyunu kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor.

Tüm bunların yanında Sürgün adasında ateş yakan Yasin ve Yunus Emre'nin barakayı ateşe vermeye çalışmasına ekiptekiler yangın söndürücüyle müdahale edecek.

Survivor son bölüm tek parça veya canlı izlemek isteyenler yukarıdaki bağlantıdan programın ilgili bölümüne ulaşabilirler.

SURVİVOR ALL STAR ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Ünlüler Takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım, Bora Edin, Gizem Memiç, Parviz Abdullayev, Aşkım Burçe Tunay

Gönüllüler Takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gizem Kerimoğlu, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yasin Obuz, Atakan Işıktutan, Ezgi Hocaoğlu, Yağmur Banda

21-02-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar