Survivor 2022 All Star’da Elenecek İsim İfşa Oldu

Survivor 2022 All Star’da Elenecek İsim İfşa Oldu
Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star’da elenecek isimler ifşalandı. Yarışmadan bu hafta kimin gideceği bir sosyal medya hesabından yayınlandı.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca lira harcanan dizilere kafa tutan ve çoğu zaman bu dizilerden daha iyi bir reyting oranı tutturan fenomen yarışma programı Survivor seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Yarışmanın en büyük seyredilme özelliği hiç şüphesiz adrenalininin fazla olması ve yarışmacıların tüm benlikleriyle yarışmayı kazanmak için psikolojik ve fiziksel olarak ayakta kalmaya çalışmaları. Durum böyle olunca yarışma hangi ülkede olursa olsun seyirciye ulaşabiliyor. Bu sezon Türkiye’de All Star formatıyla yayınlanan yarışma aynı şekilde kıran kırana geçiyor ve adeta yarışmacılar parkurların her yerine ter döküyorlar. Yarışmayı heyecanla seyredenler de kim elenecek diye merakla bekliyorlar. Ancak zaman zaman sızdırılan bilgiler yarışmadan kimin eleneceğini seyircinin önceden bilmesini sağlıyor. Bu sezonda Survivor’da yine böyle bir durum yaşandı ve yarışmadan elenecek isim ifşa oldu.

Elenecek İsim İfşa Oldu İddiası

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star bu sezona da damgasını vuruyor. Yarışma büyük bir çekişme ve gerilim altında sürerken seyircilerde yarışmayı adeta nefessiz seyrediyor. Ancak geçtiğimiz sezonlarda benzeri yaşanan bir iddia yine gündeme geldi. Daha önce yarışmadan elenecekler bir sosyal medya hesabından yayınlanmış ve bu doğru çıkmıştı. Bu sezonda yine benzer bir iddia gündeme geldi ve Survivor All Star’dan önümüzdeki elemede yarışmaya veda edecek isim ifşa edildi. Potaya girecek ve elenecek isimlerin belli olacağı bu hafta da daha iki isim için elenecek iddiası ortaya atıldı. İfşaları ortaya atan sosyal medya hesabı Kırmızı Takım’dan Gizem’in potaya girmesi durumunda eleneceğini iddia ederken aynı şekilde Mavi takımdan Berna’nın da potaya girmesi durumunda eleneceğini belirtti. Bu ifşaların ne kadar doğru olacağı yakın zamanda belli olacak.

Kavga Haftaya Damgasını Vurdu

Öbür taraftan yarışmacıların potaya girmemek ve yarışmada kalmak için verdikleri mücadele üst sınırlara dayandı. Yarışmada bu hafta en dikkat çekici olay Hikmet ile Yunus Emre’nin kavgası oldu. Kavga sonrası yarışmacıların diskalifiye olması beklenirken Acun Ilıcalı bu iki yarışmacıya ceza vermekle yetindi. Bu durum iki güçlü adayı yarışmada tutmak için yaptığı söylentilerinin ortaya atılmasına sebep oldu. Öte yandan yaşadığı talihsiz bir kaza sonrası yarışmaya veda eden Furkan Kızılay’a bir sürpriz yapan Acun Ilıcalı gelecekteki Survivor All Star’a ilk olarak bu ismi çağıracağını söyledi.

12-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar