Survivor 22. Bölüm İzle (13 Şubat Pazar)

Survivor 22. Bölüm İzle (13 Şubat Pazar)
Survivor 22. Bölüm İzle; 13 Şubat Pazar 22. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2022 All Star yarışmasının yayınlanan 22. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 22. Bölüm İzle; Survivor 2022 All Star bu akşam saat 20.00’da 22. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kanalın en başarılı yapımlarından olan ve aldığı reytinglerle kanalını zirveye taşırken yayınlandığı akşamlar dizilere de kafa tutan yarışma programı heyecanı, aksiyonu, adrenalini ve psikolojik gerilimiyle her an seyirciyi etkisi altına alıyor ve ekranlara kilitliyor. Daha önce aynı yarışmada yarışan en güçlü adayların toplandığı ve ünlüler ve gönüllüler formatıyla ekrana gelen yarışmada her bölümde gerilim ve heyecan üst sınırlarda yaşanıyor. Programdan elenmemek için ellerinden geleni yapan adaylar zaman zaman psikolojilerini kontrol edemeyerek birbirleriyle kavga dahi edebiliyorlar. Programın bu akşam ekrana gelecek 22. Bölümü saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

SURVİVOR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve artık klasikler arasına giren başarılı yarışma programı Survivor All Star 2022 seyircinin en çok seyrettiği yapımların başında geliyor. Program aldığı reytinglerle kanalını üst sıralara taşırken seyirciyi de aynı şekilde ekrana kilitlemeyi başarıyor. Yarışmanın yayınlanan son bölümünde adaylar adada kalmak için ellerinden geleni yaparken aynı zamanda psikolojilerini de yönetmeye ve sakin kalmaya çalışıyorlar. Sürgün adasına gitmemek için ellerinden geleni yapan adaylar bunun için tüm güçlerini kullanıyorlar.

Survivor All Astar 2022 22. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor bu akşam ekrana gelecek 22. Bölümünde adaylar dokunulmazlığı elde edebilmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Birbirine karşı hem güç hem de dayanıklılık olarak üstün gelmeye çalışan adaylar bunun için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu arada gerilimi yönetemeyen bazı adaylar ise kendilerini kontrol edemeyerek kavgaya ve tartışmaya giriyorlar. Adayların birbirine karşı bu kavgaları aynı zamanda gerilimlere de sebep oluyor. Yasin ve Evrim ise bu tartışmalarda ön planda olan isimler oluyor. Bu arada ada konseyinde ise gerilimli anlar yaşanıyor. Atakan’ın sözleri üzerine gerilen ada konseyinde acun Ilıcalı’da sert bir ültimatomla Atakan’ı uyarıyor. Oldukça gergin ve sert geçen 22. Bölümde seyirci adeta nefeslerini tutarak yarışmayı izleyecek. Survivor All Star 22. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

13-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar