Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya Kimdir?

Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya Kimdir?
Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan ve İclal Aydın’ın çok satan romanından uyarlanan Üç Kız kardeş dizisinde Türkan karakterini canlandıran Özgü Kaya Kimdir?

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan ve ünlü isim İclal Aydın’ın çok satan romanı Üç Kız Kardeş’ten aynı isimle dizi olarak televizyona uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi yayınlanan bölümünde seyirciden tam not aldı. Süreç Film tarafından hazırlanan ve Eda Teksöz tarafından yönetilen ve Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Almila Ada, Berker Güven ve melisa Berberoğlu rol almaktadır. Sezona yeni başlayan ve kanalın büyük bir beklenti içinde olduğu yakın dönem dizisinde bir ailenin hikayesi ele alınıyor. Üç kızı olan sadık ve Nesrin’in kızlarıyla ve zaman zaman da kendileriyle olan mücadelesinin ele alındığı ve temelde üç kız kardeşe odaklanılan dizide başrol oyuncularından biri de Özgü Kaya. Özgü Kaya dizide üç kız kardeşin en büyükleri olan Türkan karakterine hayat veriyor.

Türkan (Özgü Kaya) Kimdir?

Süreç Film tarafından Kanal D için hazırlanan ve seyirciyle buluşmaya başlayan Üç Kız kardeş dizisinde üç kız kardeşin en büyüğü Türkan karakteri dizinin de ana hikayelerinden birini oluşturuyor. Dizide anlatılan Türkan’ın hayatı dışlardan masal gibi görünse de kapalı kapıların arkasında ne yazık ki Türkan sanıldığı kadar mutlu değildir. Türkan güzel bir kızdır ve güzelliğinden başka bir meziyeti olmadığını düşünmektedir. Türkan hayatı boyunca bütün önemli kararlarında başkalarının dediklerini yapmıştır. Evlenirken de eşini kendisi seçmemiştir ve bu durum onun hayatını zindana çeviren en belirleyici yönüdür.

Özgü Kaya Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan’ını canlandıran genç ve güzel oyuncu Özgü Kaya 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini halen İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında devam ettirmektedir. Genç oyuncu hem okulu hem de meslek olarak seçtiği oyunculuğu aynı anda yürütmektedir. İlk olarak kamera karşısına Adı efsane adlı yapımla geçen Özgü kaya daha sonra Mehmetçik Kutül Amare ve Kimse Bilmez adlı yapımlarda rol almıştır. Özellikle son olarak rol aldığı Kimse Bilmez adlı yapımda performansıyla herkesin beğenisini kazanmıştır.

03-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar