Survivor 37. Bölüm İzle!

Survivor 37. Bölüm İzle!
Survivor 37. Bölüm İzle; 5 Nisan Cumartesi 37. Bölümüyle ekrana gelen Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler arasında geçen yarışmanın 37. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 37. Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 36. Bölümüyle ekrana gelecek olan Survivor 2020 37. Bölümü bu akşam ekrana gelecek. Yarışmanın dün akşam yayınlanan 37. Bölümünde kıyasıya bir mücadele yalanmış ve ödül oyununu kıyasıya bir yarışmanın sonunda Ünlüler takımı kazanmıştı. Özellikle son bölümlerde heyecan, gerilim ve kavganın eksik olmadığı Survivor 2020’de Ünlüler ve gönüllüler arasında geçen yarışlar her geçen gün adayları daha fazla zorluyor ve gün geçtikçe de adayların sinirleri daha fazla geriliyor ve kavgalar daha sık yaşanıyor. Son bölümlerde üst üste kazanan ünlüler moral kazanırken gönüllüler de gerilim daha da tırmanmış durumda. Bu akşam yayınlanacak Survivor 2020 37. Bölüm de yine kıyasıya bir kavgaya sahne oluyor.

SURVİVOR 2020 SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8’in başarılı yarışma programı Survivor 2020 bu akşam 37. Bölümüyle ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan ve kıyasıya bir rekabete sahne olan ödül oyununda rakibine  üstünlük kuran ve ödül ödülünü kazanan Ünlüler rahat bir nefes alırken gönüllüler endişeyi son damlasına kadar hissetmeye başladılar. Yarım Tavuk  Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler arasında yaşanan kıyasıya rekabetin son bölümünü seyretmek için bağlantımıza tıklayın.

Survivor 37. Bölümde Neler Olacak?

Heyecanın doruğa ulaştığı Survivor  2020'de artık yavaş yavaş tahammül sınırları zorlanıyor.  Dün akşam ki bölümde Ödül oyunu gerçekleşmişve Ödülün sahibi yine Ünlüler olmuştu. Bu akşam ki 37. Bölümde ise bir dokunulmazlık oyunu gerçekleşecek. Kıyasıya mücadele eden yarışmacılarımızın tüm enerjileri bu akşam adada bir hafta daha kalabilmek için harcanacak. Üstelik yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde yarışmacılara bir sürprizi olacak. Önümüzdeki hafta birleşmenin olacağını ve yarışmanın artık yarıya geldiğini anlatacağı bir konuşma olacak. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek grupların birleşmesinde yine bir konforlu ve eğlence dolu yarışma bizleri bekliyor. Heyecan ile beklenen Survivor 37. Böüm bu akşam TV8'de Acun Ilıcalı sunumu ile olacak. Survivor 2020 37. Bölüm tek parça izlemek için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

 

İyi Seyirler. . . 

05-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar