Survivor 39. Bölüm İzle!

Survivor 39. Bölüm İzle!
Survivor 39. Bölüm İzle! 7 Nisan Cumartesi 39. Bölümüyle ekrana gelen Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler arasında geçen yarışmanın 39. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 39. Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 39. Bölümüyle ekrana gelecek olan Survivor 2020 39. Bölümü bu akşam ekrana gelecek. Yarışmanın dün akşam yayınlanan 39. Bölümünde kıyasıya bir mücadele yalanmış ve ödül oyununu kıyasıya bir yarışmanın sonunda Ünlüler takımı kazanmıştı. Özellikle son bölümlerde heyecan, gerilim ve kavganın eksik olmadığı Survivor 2020’de Ünlüler ve gönüllüler arasında geçen yarışlar her geçen gün adayları daha fazla zorluyor ve gün geçtikçe de adayların sinirleri daha fazla geriliyor ve kavgalar daha sık yaşanıyor. Son bölümlerde üst üste kazanan ünlüler moral kazanırken gönüllüler de gerilim daha da tırmanmış durumda. Bu akşam yayınlanacak Survivor 2020 39. Bölüm de yine kıyasıya bir kavgaya sahne oluyor.

SURVİVOR 2020 SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8’in başarılı yarışma programı Survivor 2020 bu akşam 39. Bölümüyle ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan ve kıyasıya bir rekabete sahne olan ödül oyununda rakibine  üstünlük kuran ve ödül ödülünü kazanan Ünlüler rahat bir nefes alırken gönüllüler endişeyi son damlasına kadar hissetmeye başladılar. Yarım Tavuk  Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler arasında yaşanan kıyasıya rekabetin son bölümünü seyretmek için bağlantımıza tıklayın.

Survivor 39. Bölümde Neler Olacak?

Survivor yarışmasında dün ki bölümde gönüllüler uzun zamandır üzerilerine yapışan talihsizliği atlatıp hem dokunulmazlık hemde ödülü yemek olan çekişmeli oyunu kazanarak Ünlülere büyük fark ettılar. Bu akşam ki bölümde Ünlüler dünün pişmanlığını fazlası ile yaşarken, Bu akşam ki İletişim oyununu da kimin kazanacağı da merak konusu. Bir diüer merak konusu ise Acun ılıcalının fragmanda bahsettiği 10 yıldır programda ilk kez gerçekleşecek olay olacak. Survivor yarışmasına büyük bir değişiklik olacağının kesinleştiği  gibi bu olayın getirileride çokça tartışılacaktır. 

Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya yarıştığı Survivor 2020 bu akşam TV8'de. Survivor 39. Bölüm canlı izlemek için bağlantı butonuna tıklayarak canlı yayın linkine ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . .

 

07-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar