Survivor 40. bölüm izle

Survivor 40. bölüm izle
Survivor 40. bölüm izle! TV 8'den ekrana gelen Survivor, 40. bölüm ile ekrana geldi. Yeni bölümü izlemek için yazıya göz atın.

Survivor 40. bölüm izle! Acun Ilıcalı tarafından sunulan ve yapımcılığı üstlenilen Survivor, 40. bölüm ile ekrana geldi. 8 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölüm yine milyonlarca izleyici tarafından izlenecek. Koronavirüs tehlikesi devam ederken yarışmanın çekimlerine Dominik Cumhuriyeti'nde devam ediliyor. Yarışmacıların akıllarını kurcalayan şey ise koronavirüs değil zorlu ada şartlarında aç kalmamak ve takım olarak eksilmemek. Bu nedenle iki takım da giriştiği mücadeleden zaferle çıkmak her şeyi yapıyor. Yeni bölümde de bunu fazlasıyla hissedeceğiz.

Survivor 40. bölüm izle

8 Nisan Cuma akşamı ekrana gelen Survivor Ünlüler Gönüllüler 40. bölüm yayınlandı. Milyonlarca izleyici tarafından izlenen yarışmanın yeni bölümü televizyonda ekrana geldikten sonra tv8.com.tr adresinde HD ve tek parça olarak yayınlandı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 40. bölüm izlemek isteyenlerdenseniz hemen aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın. Bununla birlikte yarışmayla ilgili bilgilere de yazının devamına göz atarak ulaşabilirsiniz.

Survivor'ın 40. bölüm fragmanında Parviz'in elenmesinin yankılarının devam ettiğini görüyoruz. Mert, Parviz'in elenmesiyle birlikte takımın darmadağın olacağı öngörüsünde bulunuyor ve takımın ödül oyunlarında zorlanacağını ifade ediyor. Ödül oyununda ise iki takım da elinden geleni yapıyor. Açık artırmada ise sucuk ekmeği gören yarışmacıların ağzının suyu akıyor.

Parviz yarışmaya veda etti

Survivor'ın 7 Nisan Salı akşamı ekrana gelen 39. bölümünde Ünlüler takımında yarışmaya veda eden bir isim daha belli oldu. Yapılan SMS oylamasında Ezgi ve Aycan en çok oyu alan iki yarışmacı oldu. Acun Ilıcalı bu duruma inanamadı zira Survivor tarihinde daha önce SMS oylamasının ilk iki sırasında kadınların yer alması görülmemiş bir şeydi. En çok oyu alan yarışmacılar Ersin ve Mert'i eleme potasına çıkardı. Daha önceden de Ezgi ve Parviz'in eleme adayı kesinleşmişti. Ezgi, SMS oylamasında ilk iki sırada yer alması nedeniyle eleme adaylığı düştü. Böylece Ersin, Mert ve Parviz eleme potasına çıkmış oldu. Bu üç isimden en az oyu alan Parviz, Survivor'a veda etti.

İşte yapılan SMS oylaması sonucu oluşan sıralama;

1. EZGİ
2. AYCAN
3. ERSİN
4. AŞKIM
5. MERT
6. PARVİZ (ELENDİ)
7. BERKAN
8. SERCAN
9. ELİF

08-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler