Survivor 45. bölüm izle

Survivor 45. bölüm izle
Survivor 45. bölüm izle! Survivor 2020 tüm hızıyla devam ediyor. 13 Nisan Pazartesi akşama ekrana gelen bölümü izlemek için yazıya göz atın.

Survivor 2020 45. bölüm izle! Acun Ilıcılı tarafından hazırlanan ve sunulan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de eğlence sona erdi. Yarışmacılar oldukça fazla eğlendikleri birleşme partisinin ardından zorlu şartlara geri dönüş yapacaklar. Buna ek olarak artık yarışmaya tek bir adada devam edecekler. Takım oyunları devam etmesine karşın yarışma biraz daha bireysel bir noktaya evrilecek. 13 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelen 45. bölümde büyük heyecan kaldığı yerden devam edecek. Survivor 2020 izleyicileri yeni bölümün yayınlanmasının hemen ardından bölümü nereden izleyebileceğini merak ediyor. İşte Survivor 2020 yeni bölümü izleme bağlantısı.

Survivor 2020 45. bölüm izle

Adım adım sona doğru yaklaşan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, birleşme partisinden hemen sonra devam ediyor. Bir klasik haline gelen birleşme partisi, yarışmacıları biraz olsun yarışmanın stresinden arındırdı. Ancak mücadele daha sona ermedi. Aksine daha yeni başlıyor. Birleşme partisinin ardından yayınlanan ilk bölüm 13 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00'da yayınlandı. Yeni bölümü televizyondan izleyemeyen izleyiciler, bölümü internet üzerinden izlemek durumunda. Survivor 2020 45. bölüm televizyonda yayınlanmasının hemen ardından TV 8 resmi internet adresinden HD ve tek parça olarak yayınlandı. İzlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor'da geçen bölüm neler yaşandı?

Sona yaklaşıldıkça stresin ve gerilimin arttığı ve özellikle koronavirüsle birlikte sinirlerin iyice gerildiği ve çekimlerin yapıldığı adanın dahi kısıtlamalara tabi tutulduğu Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler dün akşam özel bir bölümle ekrana geldi. Adada ünlüler ve gönüllülerin birleşme partisinin yapıldığı dün akşam yayınlanan  bölümde seyirci büyük sürprizlerle karşılaştı. Türkiye’den evlerindeki karantina ortamından adadaki birleşme partisine destek veren Tarık Sezer ve orkestrası adadaki yarışmacıların sahne aldığı birleşme partisine destek verdi. Yarışmacıların iki dirhem bir çekirdek katıldığı birleşme partisi ve söylediği şarkılar yine TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye jürileri de evlerinden yine bu performansları değerlendirdi ve puanladı. Yine Aleyna Tilki ve Oğuzhan Koç’un da katıldığı değerlendirmede yarışmacılar partiyi şarkılarla kutladı. Birbirinden renkli ve özel anların yaşandığı Survivor 2020 Birleşme Partisi dün akşam evlerinde kendilerini karantinaya alan seyircilere keyifli anlar yaşattı.

13-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler