Survivor 46. bölüm izle

Survivor 46. bölüm izle
Survivor 46. bölüm izle! Survivor, 14 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da ekranda olacak. TV 8'den yayınlanan yarışmanın yeni bölümü nasıl izlenir?

Survivor 2020 46. bölüm izle! Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, 14 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da 46. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Acun Ilıcalı'nın yapımcı ve sunucu olarak karşımıza çıktığı Survivor 2020'de heyecan fırtınası tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının mücadeleleri hız kesmeden sürüyor. Yeni bölümde de oldukça heyecanlı bir bölüme tanık olacağız. İzleyiciler yeni bölümü nereden izleyebileceğiyle ilgili sorular sormaya başladı bile. Televizyondan izleme imkanı bulamayan izleyiciler, yeni bölümü internet üzerinden izleme yoluna gidecek. Survivor 2020 46. bölümü internette nereden izleyebilirsiniz. İşte Survivor 2020 46. bölüm izleme sayfasız sizlerle.

Survivor 2020 46. bölüm izle

14 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek 46. bölüm, televizyondan ve internetten canlı olarak TV 8 izleyicileriyle buluşacak. Siz de yeni bölümü internet üzerinden nereden izleyebileceğini fellik fellik arayanlardan biriyseniz yazıyı dikkatle okuyun. Survivor 2020, canlı olarak tv8.com.tr adresinde yayınlanacak. Canlı yayın sona erdikten sonra da ilgili bölümü HD ve tek parça olarak yine tv8.com.tr adresinden izleyebilirsiniz. Survivor 2020 46. bölüm izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın. Böylece ilgiyle takip ettiğiniz Survivor 2020'nin yeni bölümüne ulaşabilirsiniz.

Survivor 2020, 45. bölümde ödül oyununu hangi takım kazanmıştı?

13 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelen Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 45. bölümde takımlar, ödül oyununda yine karşı karşıya geldi. Oyunun sonundaki büyük ödül ise birleşme partisi evinde kalmak, yine aynı evde kahvaltı ve akşam yemeği olduğunu açıkladı. Takımlar bu ödülü kazanabilmek için plaj voleybolu oynadı. Üçer kişilik takımlar halinde oynanan ödül oyunu büyük bir çekişmeye sahne oldu.  Başa baş geçen oyunu Gönüllüler takımı 10-8 kazanmayı başardı. Gönüllüler takımında Nisa'nın ödül oyununda oynamak istememesi ise oyuna damgasını vurdu. Bu durumdan hoşnut olmayan yarışmacının sunucusu Acun Ilıcalı, oyunda yarışmak istemeyen Nisa'ya “Ben Survivor’da sakatlanarak oynamayan gördüm, takımla çok ciddi problemi olup oynamak istemeyen gördüm. Çok takımsal bir hareket olmadı bu yaptığın.Normal bir hareket değil. Senin yüzünden zora düşen bir takım var.” ifadelerini kullandı. 

14-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler