Survivor 48. bölüm izle

Survivor 48. bölüm izle
Survivor 48. bölüm izle! Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor 2020, 48. bölümüyle ekrana geldi.

Survivor 48. bölüm izle! Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, 16 Nisan Perşembe akşamı saat 20:00'da 48. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Acun Ilıcalı'nın yapımcı ve sunucu olarak izleyici karşısına çıktığı Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. Her bölümünde yaşanan heyecan dolu anlarıyla izleyiciler tarafından soluksuz takip edilen Survivor'ın 48. bölümü eğlence ve heyecan dolu anlar vaat ediyor. Survivor'ın çok sevilen ve ilgiyle izlenen formatı Anlat Bakalım yine kahkahalara neden olacak. Yarışmacılar önlerine gelen cevapları takım arkadaşlarına anlatmaya çalışacak. Yeni bölüm başlamadan önce Survivor izleyicileri yeni bölümü nereden izleyebileceğini oldukça merak ediyor. Çok sevilen yarışmanın yeni bölümü televizyonun yanı sıra internet üzerinden de milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Survivor 48. bölüm nereden izlenir? Siz de Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in 48. bölümünü izlemek isteyen izleyiciler arasındaysanız yazının devamına göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Survivor 48. bölüm izle

16 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek 48. bölüm, televizyondan ve internetten canlı olarak TV 8 izleyicileriyle buluşacak. Siz de yeni bölümü internet üzerinden nereden izleyebileceğini büyük bir merakla arayanlardan biriyseniz yazıyı dikkatle okuyun. Survivor 2020, yeni bölümü canlı olarak tv8.com.tr adresinde yayınlanacak. Canlı yayın sona erdikten sonra da ilgili bölümü HD ve tek parça olarak yine tv8.com.tr adresinden izleyebilirsiniz. Survivor 2020 48. bölüm izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın. Böylece ilgiyle takip ettiğiniz Survivor 2020'nin yeni bölümüne ulaşabilirsiniz.

Survivor 47. bölümünde neler yaşandı?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in 15 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan 47. bölümünde bireysel sembol oyunu ve ayak tenisi oynandı. Bireysel sembol oyununun kadınlar tarafında Elif ve Nisa, adlarını finale yazdırdılar. Finalde rakibini mağlup eden Nisa, kadınlarda bireysel sembolü kazanmayı başardı. Erkekler tarafına baktığımızda ise Ersin ve Cemal Can finale çıkan yarışmacılar oldu. Ersin, rakibini mağlup ederek ilk bireysel sembolünü kazanmış oldu. Acun Ilıcalı bir kez daha Survivor yarışmacılarına karşı ayak tenisi oynadı. Yasin, Ardahan ve Sercan oyunu kazanarak yiyecek ödülünü takımlarına kazandırdılar. 

16-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler