Survivor 51. bölüm izle

Survivor 51. bölüm izle
Tv8'de yayınlanan Survivor 2020'nin 19 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde neler oldu? İkinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 51. bölüm izle! Tv8'de yayınlanan Survivor 19 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da yeni bölümüyle ekrana geldi. Birleşme partisi sonrası takımlarda yapılan değişikliklerin ardından yarışma heyecanı daha da artarken dün dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı Barış Murat Yağcı'yı ilk eleme adayı olarak belirledi. Bu akşam oynanacak ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da ikinci eleme adayı kim olacak?

SURVİVOR 51. BÖLÜM İZLE

19 Nisan Pazar akşamı ekrana gelecek 51. bölüm, televizyondan ve internetten canlı olarak TV 8 izleyicileriyle buluşacak. Siz de yeni bölümü internet üzerinden nereden izleyebileceğini büyük bir merakla arayanlardan biriyseniz yeni bölümü canlı olarak tv8.com.tr adresinde yayınlanacak. Canlı yayın sona erdikten sonra da ilgili bölümü HD ve tek parça olarak yine tv8.com.tr adresinden izleyebilirsiniz. İlgili bölümüne yukarıdaki görsel üzerinden ulaşabilirsiniz.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA KURAL DEĞİŞİKLİĞİ

Survivor'da bu sezon dokunulmazlık oyunun baştan sona değişmiş, eski sezonlardan farklı olarak dokunulmazlık oyununu kaybeden takım oy kullanarak bir eleme adayı belirliyor ve SMS oylamasında birinci ve ikinci çıkan isim iki eleme adayı daha belirliyordu. SMS oylamasında sonuncu olan isim yarışmaya veda birleşme partisi sonrası dokunulmazlık oyununda değişikliğe gidildi. Bundan sonra takımlar haftada iki defa dokunulmazlık oyunu oynayacak.

Eğer aynı takım dokunulmazlık oyununu kaybederse iki farklı konsey yapılacak ve bu konseyler sonrasında iki isim oylama sonucunda belirlenecek. Üçüncü konseyde SMS oylamasında birinci olan isim eleme adayı olarak bir isim daha belirleyecek ve yarışmaya az sms alan yarışmacı veda edecek.

Bir dokunulmazlık oyununu gönüllüler diğerini ise ünlüler takımının kazanması durumunda iki takımda konseye çıkacak ve eleme adayı olarak birer isim belirleyecekler. Üçüncü konseyde ünlüler ve gönüllüler takımından SMS oylamasında birinci ve ikinci olan isimler ikişer isim daha belirleyecek ve eleme adayı olarak her iki takımdan üçer yarımacı yer alacak. Bu altı isim arasından en az SMS oyu alan yarışmacı Survivor hayallerine veda edecek.

Survivor 51. bölüm 19 Nisan Pazar saat 20'00'da Tv8'de!

19-04-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler