Survivor 6. bölüm izle

Survivor 6. bölüm izle
Survivor 6. bölüm izle; Survivor 6. bölümüyle ekrana geliyor. Survivor son bölüm tek parça olarak sizlerle. Detaylar haberimizde.

Survivor 6. bölüm izle; Survivor'ın yeni bölümü 23 Şubat Pazar akşamı ekrana geliyor. Survivor son bölüm izle. Survivor'ın 6. bölümü tek parça olarak sizlerle. Zaman geçtikçe Survivor'ın şartları zorlaşıyor. Öyle ki henüz yarışmanın başında olunmasına karşın 2 yarışmacı sağlık sorunları nedeniyle ada yaşantısına veda etti. Onların yerine hemen iki yeni yarışmacı dahil oldu. Bu iki yarışmacı ada yaşantısına uyum sağlayabilecek mi? Siz de Survivor'ın 6. bölümünü izlemek istiyorsanız doğru adrese geldiniz. Survivor'ın yeni bölümünü izlemek istiyorsanız aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Ayrıca son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yazının devamına göz atabilirsiniz. 

SURVIVOR 6. BÖLÜM İZLE

Survivor son bölümde neler yaşandı?

Survivor'ın bir önceki bölümünde yine oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Yarışmacıları en çok zorlayan şey kuşkusuz açlık. İki takım da bir önceki bölümde aç kalmamak için karşı karşıya geldi. Öyle ki yarış son oyuna dek devam etti. Ünlüler takımında Ersin ve Gönüllüler takımında Ardahan, son oyunda kozlarını paylaştı. Hamburgere ulaşabilmek için çıkılan bu oyunda kazanan taraf Ardahan oldu. Ardahan, Ersin'e saniyelerle ölçülecek bir zamanla üstlünk sağladı ve takımına hamburgeri kazandırdı. Gönüllüler takımı hamburgeri kazanırken az daha yarışmacısından oluyordu. Elif ile karşı karşıya gelen Fatma, kendini bir anda yere bıraktı. Herkes nefesini tutarken hazır bekleyen doktor Fatma'yı kontrol etti. Yarışmacının ciddi bir durumu olmadığı anlaşılınca herkes rahat bir nefes aldı. Bölümüm ilerleyen anlarında ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunun kazananı yine Gönüllüler takımı oldu. Her şey Pazar akşamı yapılacak ikinci dokunulmazlık oyununda belli olacak.

Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya mücadele

Survivor'da Mert Öcal, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Derya Can, Elif Yıldırım, Gören, Erman Altıkardeş, Ersin Korkut, İrem Akın, Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım ve Melis Türk'ün oluşturduğu Ünlüler takımı ile Burak Yurdugör, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan, Yasin Obuz'un oluşturduğu Gönüllüler takımı mücadele veriyor. Bu kıyasıya mücadele TV 8'den ekrana geliyor.

23-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler