Survivor 61. bölüm izle

Survivor 61. bölüm izle
Survivor 61. bölüm izle! Ekranların sevilen yarışması Survivor 2020, 61. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümü izlemek için sayfayı aşağı kaydırın.

Survivor 61. bölüm izle! Her bölümü milyonları ekran karşısına geçiren Survivor, 29 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'da 61. bölümüyle ekrana geliyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği yarışmada Gizem, adaya veda etmişti. Bu vedanın ardından yeni bölümde neler yaşanacak? Yeni bölümdeki ödül oyununda Masterchef sürprizi izleyicileri bekliyor.

Survivor 61. bölüm izle

Herkesin çok büyük bir heyecanla takip ettiği Survivor, 29 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümüyle yine merakla bekleniyor. Yarışmanın sevenleri yeni bölümü internet üzerinden nasıl izleyebileceğini de büyük bir merak içerisinde araştırıyorlar. Survivor 61. bölüm televizyonda ekrana geldikten hemen sonra internet üzerinden de izlenebilecek. Survivor'ın yeni bölümlerini tv8.com.tr/canli-yayin adresinden canlı olarak izleyebilirsiniz. Bölüm ekrana geldikten sonra tv8.com.tr, acunn.com ve Youtube kanalından izlenebiliyor. Siz de Survivor 61. bölümü izlemek istiyorsanız aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Survivor 61. bölümde neler yaşanacak?

Survivor 2020'nin 61. bölümdeki ödül oyunu iki takım için de hayati önem taşıyor. Ödülü kazanmak için takımlardan yemek yapmaları istenecek. Yeni bölümde yarışmanın formatı ise Masterchef'e dönüşecek. Masterchef jürileri Danilo, Mehmet ve Somer şef, evlerinden bağlanarak yarışmacılara yardımcı olacak. En sonunda Acun Ilıcalı da dahil olmak üzere sunucular ve set arkasında çalışanlar değerlendirecek.

Survivor 60. bölümde neler yaşandı?

Survivor'ın 28 Nisan Salı akşamı yayınlanan 60. bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Survivor'da ödül oyunu büyük bir rekabete sahne oldu. Ödül ise yarışmacıların Whatsapp üzerinden sevdikleriyle mesajlaşmasıydı. Sevdiklerine büyük özlem duyan yarışmacılar bu fırsatı kaçırmamak için elinden geleni yaptı. Son ana kadar birbirine yakın giden oyunu kazanmayı başaran Gönüllüler takımı oldu. Ödül oyunundan sonra da ada konseyi heyecanı yaşadı. Bölümün sonunda yapılan ada konseyinde yarışmaya veda eden yarışmacıyı öğrendik. Ünlüler takımından Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Yunus Emre Özden ve Gönüllüler takımından Yasin Obuz, Ardahan Uzkanbaş, Gizem Birdan elemeye katılan yarışmacılar oldular. Elemeye katılacak yarışmacılar belirlendikten sonra söz SMS oylamasıyla halka kaldı. SMS oylamasında en az oyu alan Gizem Birdan, yarışmaya veda etti.

29-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler