Survivor 64. bölüm izle

Survivor 64. bölüm izle
Survivor 64. bölüm izle! Survivor 2020, 2 Mayıs Perşembe akşamı 64. bölümüyle ekrana geliyor. Survivor yeni bölüm ile sizlerle. Ayrıntılar haberimizde.

Survivor 64. bölüm izle! Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, 2 Mayıs Perşembe akşamı 64. bölüm ile ekrana geliyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor'ın 62. bölümünde voleybol maçı heyecanı yaşanacak. Acun Ilıcalı sunumu ile gerçekleşecek eleme konseyine şahitlik edeceğiz. 

Survivor 64. bölüm izle

TV 8 ekranlarına damgasını vuran Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in 64. bölümü 2 Mayıs Perşembe akşamı izleyiciyle buluşuyor. Her bölümü olay olan Survivor 2020'nin yeni bölümünde neler yaşanacak? Yeni bölümü bekleyenler hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. Reytingleriyle her güne damgasını vuran yarışmanın bölümleri milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Televizyonun yanı sıra interneti de domine ettiğini söyleyebiliriz. Survivor'ın resmi Youtube kanalında paylaşılan kesitler milyonlarca tık alıyor. Dolayısıyla yeni bölümü internet üzerinden izleyeceklerin sayısı bir hayli fazla. Survivor 64. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor 61. bölüm izle

SURVİVOR 64. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 2020'nin 64. bölümünde bu akşam seyirci karşısına çıkacak. Heyecanla beklenen yeni bölümde gerilim yine dorukta. Yarışmanın ilk yarısı geride bırakılırken artık son çeyreklerine yaklaşıldığı günlerde, adaların da birleşmesi ile bireyselliğe gidildi. Bu akşam ki bölümde Ünlülerin ve Gönüllülerin yarıştığı bir ödül bir de dokunulmazlık oyunu gerçekleşecek. Ardından bir eleme konseyi gerçekleşecek ve konseyde kimin gideceğine yrışmacıların oyları belirleyecek. Geçtiğimiz hafta gizem'in elenmesinin ardından Gönüllüler takımından Yasin, ada da kemik kadronun yavaş yavaş eriyeceğini söylüyor. Dokunulmazlık oyununda tansiyonlar biraz yükselince Evrim oyun sonunda platforma tekme atarak oyuna damgasını vuruyor. 

Dün kşam ki bölümde ağlayarak gitmek istiyorum diyen Evrim, konseyde Acun Ilıcalı kendisinden fikirlerini söylemesini istediğinde kelimeler boğazına düğümleniyor. Konuşamayan Nisa'nın elenme hakkında düşünceler neler? Bu akşam ki konseyde yarışmacılar kimin adını belirleyecek? Gerilim ve tansiyon'un gitgide arttığı Survivor 2020 64. bölümü ile bu akşam TV8'de. Survivor 2020 64. Bölüm full izlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

02-05-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar